Zárjavítás, Passzítás

Tevékenységeink között nagyobb figyelmet érdemel az, hogy széles körben foglalkozunk régi nagy belvárosi ajtók és ablakok zárjainak cseréjével illetve azok javításával.

Zárat szeretne cseréltetni vagy újat beépíttetni? Hívjon minket!

A régi nagy polgári lakásokban lévő bejárati ajtók ugyan már divatja múltnak látszanak és nem elég biztonságosak, de ez nem feltételemül jelenti azt, hogy némi ráfordítással nem lehet őket felújítani illetve biztonságossá tenni.

Zárjavítás, passzítás segítségével a régi ajtó ismét működőképessé válik!

Zárjavítás, passzítás segítségével a régi ajtó ismét működőképessé válik!Sok olyan régi építésű lakást laknak, ahol a nyílászárók még az eredeti darabok. Ezeknek a nyílászáróknak a használat és az idő múlása következtében óhatatlanul megromlik az állapota. A tulajdonosok eldönthetik, hogy mit szeretnének tenni: új nyílászárót vásárolnak, vagy pedig felújíttatják a régieket. Ha az utóbbi mellett döntöttek, keressenek fel minket bizalommal, és rendeljék meg színvonalas szolgáltatásainkat!

Zárjavítást, passzítást is vállalunk, de üvegcserével, kilincspótlással, tokjavítással is hozzá tudunk járulni az ajtók, ablakok korszerűsítéséhez. Így nem kell egy új, de stílusában elütő nyílászáróval megtörnie a lakás harmóniáját.

A zárjavításnak köszönhetően az ajtó újra biztonságosan záródik majd, de ezt szolgálja a passzítás is, aminek során a nyílászáró ismét jól fog illeszkedni a keretbe, és könnyedén zárható, nyitható lesz.

Ha szeretné régi nyílászáróit megőrizni, de azok már felújításra szorulnak, hívjon minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és rendeljen zárjavítást, passzítást!

Gondolok itt:

- a logó zsanérok megerősítésére, ha szükséges a kicserélésére

- a zárak zárhelyeinek megstoppolására, vagy ha kell, akkor kicserélésére

- heveder zárak különböző verzióban való beépítésére

- újabb zárak kiépítésére a már meglévők mellé

- leemelés gátló beépítésére

     Sajnos a mai világban ezeket a gyönyörű nyílászárókat már nem sokan becsülik és a legtöbb szakember, ha lehet, nem foglalkozik vele.

     Mi a régi gerébtokos ablakokat is tudjuk korszerűsíteni, többek közt úgy hogy a belső szárnyakban kicseréljük az üvegeket 3-12-3 mm-es hőszigetelt üvegre valamint svéd nútmarásos technológiával szigeteljük az ablakokat.

      hőszigetelt üveg                       ablakszigetelés                   ablak korszerűsítés

A meglévő szárnyakat szükség szerint bepasszítjuk, és ha kell a régi forgó rúd zárat kicseréljük új zárra.

Ezek mellett még tudjuk vállalni régi szárnyak pótlását, a meglévő díszes tokok javítását, hiányzó darabok újra gyártását, törött üvegek cseréjét, régi elkorhadt vízvetők cseréjét, hiányzó kilincsek pótlását illetve újakra való cserélését.

                                                       

Elvégzünk minden olyan munkát, melyekkel az Ön nyílászáróit olyan állapotba hozzuk, hogy azt rendeltetésszerűen tudja használni.

 

Amennyiben sikerült felkeltem az érdeklődését, keressen elérhetőségeink egyikén, állunk a rendelkezésére.

mizseizoli@gmail.com / +36 30 743-2974

Share Button

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.