Műanyag nyílászárók gyártása

Wymar rendszerű műanyag nyílászárok gyártása  Profialis S3000 típusú CaZn stabilizált PVC vegyületből, mely tartalmazza a horganyzott acélmerevítést az ajtónál plusz hegeszthető acélmerevítéssel. A nyílászárók 5 légkamrás 70 mm-es profilszélességgel rendelkeznek, melynek Uf-értéke 1.3 W/m2 K A PVC falvastagsága 3.0 mm. A nyílászárókban hőszigetelt üvegek vannak 4mm – 16mm – 4mm rétegosztással, GÁZZAL töltve és LOW-val.

Az ablakok és ajtóprofilok nagy szín és forma választékban kaphatóak, melyekhez kiegészítő rendszereket is kínálunk, mint a külső és belső párkányok és árnyékolás technikai berendezések.

Az árainkat úgy állítjuk be, hogy tartalmazzák a helyszínen történő  beépítést, valamint a bontott anyagok elszállítását.

Helyszíni felmérésünk alkalmával, Ön is fel tudja mérni, hogy fából vagy műanyagból szeretné legyártatni új nyílászáróit.

hőszigetelt üvegekműanyag nyílászárok gyártása

 

Minőségi nyílászárók minden otthonba

Minőségi nyílászárókA komfortérzet kialakítása és megtartása sok mindenen múlik, ilyen például a minőségi fűtésrendszer, a szakszerűen lefestett, penészmentes falak vagy a napfényes, világos helyiségek. Azonban ezek mit sem érnek, ha egy szempillantás alatt véget vethet azoknak a rosszul beszerelt vagy silány minőségű nyílászáró.

A nyílászáróknak óriási szerepük van abban, hogy felfogják a zajt, megállítsák a por bejutását a lakásba, megakadályozzák, hogy kiszökjön a meleg és, hogy bevágjon a huzat a réseken. Egy rossz szigetelés, egy megvetemedett ablakkeret elég hozzá, hogy a fűtésszámla az egekbe szökjön, és az ingatlan értéke rohamosan zuhanni kezdjen.

Ne hagyja, hogy a figyelmetlenség az Ön kárára váljon, és építtessen otthonába minőségi és megbízható nyílászárókat.

Nálunk ellenőrzött forrásból származó alapanyagokból, gyakorlott mesteremberek keze alól kikerülő fa és műanyag nyílászárókból válogathat. Keressen minket bizalommal, és ne hanyagolja el otthona komfortját!

Ha nyílászáró, akkor műanyag!

Ha nyílászáró, akkor műanyag!Építkezésbe kezdene, és most tart a nyílászárók kiválasztásánál? Esetleg nyílászáró cserében gondolkodik? Eddig a fából készült nyílászárók voltak a kedvencei? A műanyag nyílászárókkal jobban járhat!

Amennyiben otthonában vagy munkahelyén vált kérdésessé, hogy milyen nyílászárókra van szükség, mindenképpen ajánlott a műanyagból készültek mellett dönteni, a fa, illetve fémből készültek helyett. Ugyan a fa nyílászárók lehetnek legalább annyira jók, mint a műanyagok, mégis sokkal több időt igényelhetnek az évek múlása során, emellett pedig sajnos a vetemedés sem elkerülhető. A fém nyílászárókat inkább raktárhelységekhez, irodaépületekhez ajánlott választani, mert nem elég jó a hőszigetelő képessége, cserébe viszont rendkívül tartós.

Tehát a műanyag nyílászárók sokkal jobb hőszigetelő képességgel bírnak, mint a fémből készültek, tartósabbak, mint a fából készült elemek és emellett nem is vetemednek, valamint az állandó felületkezelést sem igénylik!

Ha praktikus megoldást keres, döntsön a műanyag nyílászárók mellett! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

A műanyag nyílászárók előnyei

A műanyag nyílászárók előnyeiSokszor dilemmába kerülünk egy házfelújítás során több kérdésben is, például, hogy milyen anyagból legyenek nyílászáróink. Ha korábban fából készült nyílászáróink voltak, és csalódtunk minőségükben, érdemes váltani.

A műanyag nyílászárók beszereltetésével rengeteg spórolhatunk egy építkezés során, mivel jóval alacsonyabb áron beszerezhető, mint fából készült társai. Rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal bír, ezáltal a fűtésszámlánk is csökken, de ehhez elengedhetetlen a pontos falba illesztés, ugyanis elég egy kisebb hézagot hagyni, így egyik legkedvezőbb tulajdonságát nem tudjuk élvezni. A műanyag nyílászárók jó hangszigetelő képességgel is rendelkeznek egy forgalmasabb utcában, környéken kifejezetten jó választás, mert az ablaküvegek masszivitásuknak köszönhetően nem rezonálnak be. Napjainkban kapható műanyag nyílászárók esetében attól sem kell tartanunk, hogy a műanyag az idő múlásával veszít a színéből, minőségéből. Korábban ez hátrány volt ennél a típusnál, de a korszerű gyártásnak köszönhetően ezt a hibát is kiküszöbölték.

Ha szeretne spórolni építési költségein, és fontos a hosszú távon a tartós minőség, akkor a műanyag nyílászárókat Önnek találták ki!

Share Button

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.