Üdvözöljük a Mizse Masters weboldalán!

Cégünk családi vállalkozásként működik már 20 éve és otthon van az építőipar számos területén.Tevékenységi körünkbe bele tartozik:

-          lakásfelújítás A-tól Z-ig

-          közületi munkák

-          bútorok egyedi gyártása

-          fa és műanyag nyílászárók forgalmazása, gyártása és beépítése

A minőségi munkavégzésre garanciát jelent az Önök számára az elmúlt 20 év tapasztalata és a referencia munkáink. Ingyenes árajánlatkérésünk megszűnt, amennyiben a munkánkat megrendelik, a felmérés díja jóváírásra kerül a szolgáltatásunk díjából. A felmérés díját és az árajánlatot a munka nagysága határozza meg. Nincsenek rejtett költségek.

Budapest területén és az agglomerációban vállalunk munkákat.

Bízza ránk a kivitelezéssel kapcsolatos problémákat és mi levesszük a terhet az Ön válláról, melyek egy lakásfelújítás közben felmerülnek. Sok éves tapasztalataink és számos iparos szakember hozzáértése véget rengeteg ötlettel és javaslattal tudunk a rendelkezésére állni.

Fel szeretné újítani lakását? Keressen fel minket bátran elérhetőségeinken!

Lakásfelújítás megbízható szakemberekkel!

Az otthonteremtés életünk egyik legnehezebb feladati közé tartozik. Nem elegendő azonban, ha magunkénak tudhatjuk álmaink otthonát, bizonyos időközönként gondoskodnunk kell a felújításról is.

Az idő múlásával és a rendszeres használat következtében sajnos, bármennyire is vigyázunk rá, lakásunk minden része felújításra szorul néha. Mivel otthonunkról van szó, ahol a legtöbb időt töltjük, ügyelnünk kell rá, hogy mindennel elégedettek legyünk a lakásban, mindig örömmel térjünk haza. Ennek megfelelően a lakásfelújítás során minden apró részletre nagy hangsúlyt kell fordítanunk, hiszen még hosszú évekig szeretnénk élvezni az eredményt.

A lakásfelújítás rendkívül sokrétű feladat, mely igen nagy szaktudást, valamint különféle technikák ismeretét és eszközök meglétét igényli. Kevés olyan ember van, aki a lakásfelújítást érintő minden szakterületen otthonosan mozog, a tökéletes végeredmény érdekében tehát érdemes szakemberekhez fordulnunk.

Cégünk munkatársai a lakásfelújítás minden mozzanatában jártasak, hosszú évek tapasztalataival a hátuk mögött gyorsan és precízen végzik munkájukat. Ne bízza a véletlenre otthona felújítását! Válasszon profikat, válasszon minket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Bízza profi kőművesekre a munkát!

Bízza profi kőművesekre a munkát! Az épületek gerincét a főbb falak és tartó elemek alkotják, amik biztosítják a megfelelő tartást. A falak minősége nem csak az építésük során felhasznát anyagoktól függ, de az építő munkájától is. A kőműves munka talán az egyik legfontosabb része az építkezéseknek, hiszen ezen múlik, hogy a falak jó szögben álljanak ezzel biztosítva a tökéletes tartást, a megfelelő kialakítást a később bekerülő ablakoknak, valamint hogy felületük teljesen sima legyen, a későbbi burkolatok miatt. Egy jó kőműves segítségével akár extrém megjelenítést is adhatunk otthonunk szobáinak az átlagostól eltérű formájú falakkal. Az épületek alapozása, betonszerkezetek javítása mind a kőművesek munkakörébe tartozik, de sok egyéb feladatot is elvégeznek. Fontos, hogy minőségi munkát végző kőműveshez forduljunk, hogy a különböző betonszerkezetek időtállóak legyenek, ne keletkezzenek repedések, omlások.  Hatékony, de mégis gyors munka érdekében keressen fel minket! Szakképzett munkatársaink garantálják a tökéletes kőműves munkát, hogy Önnek ne kelljen később házfelújítással bajlódnia!Az épületek gerincét a főbb falak és tartó elemek alkotják, amik biztosítják a megfelelő tartást. A falak minősége nem csak az építésük során felhasznált anyagoktól függ, de az építő munkájától is. A kőműves munka talán az egyik legfontosabb része az építkezéseknek, hiszen ezen múlik, hogy a falak jó szögben álljanak ezzel biztosítva a tökéletes tartást, a megfelelő kialakítást a később bekerülő ablakoknak, valamint hogy felületük teljesen sima legyen, a későbbi burkolatok miatt. Egy jó kőműves segítségével akár extrém megjelenítést is adhatunk otthonunk szobáinak az átlagostól eltérő formájú falakkal.

Az épületek alapozása, betonszerkezetek javítása mind a kőművesek munkakörébe tartozik, de sok egyéb feladatot is elvégeznek. Fontos, hogy minőségi munkát végző kőműveshez forduljunk, hogy a különböző betonszerkezetek időtállóak legyenek, ne keletkezzenek repedések, omlások.

Hatékony, de mégis gyors munka érdekében keressen fel minket! Szakképzett munkatársaink garantálják a tökéletes kőműves munkát, hogy Önnek ne kelljen később házfelújítással bajlódnia!

 

Mikor ideális a lakásfelújítás?

Mikor ideális a lakásfelújítás?Lakásfelújítást tervez, de nem igazán tudja, mikor lenne érdemes belevágni, melyik évszakot válassza a négy közül? Érdemes olyan időszakot választani, amikor az időjárás se nem túl hideg, se nem túl csapadékos, mert így lehet spórolni az energiával, és gyorsabb, kényelmesebb a munka. Éppen ezért a legtöbben a nyarat választják, de az ősz is éppen olyan megfelelő a lakásfelújításra, sőt, talán még jobb!

Ősszel könnyebb elintézni a szabadságokat, hogy felügyeljük a munkát, nem kell másokkal egyeztetni a szabadnapokért, a gyerekek is visszatérnek az iskolába, nem kell megoldani a felügyeletüket. A legtöbben nyáron újítanak fel, ezért ősszel már könnyebb időpontokat egyeztetni, a kiszemelt szakembereket megszerezni, és még jelentősebb kedvezményekkel is számolhatunk! Egy lakásfelújítás bizony zajjal is jár, így nem kell a többi lakó idegein táncolni, akiket nap közben jó eséllyel nem a nyári szabadságukban zavarunk meg!

Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére rátermett szakember gárdával, kedvező árakkal, ősszel is!

 

Lakásfelújítás Budapesten? Csinálja jól!

Lakásfelújítás Budapesten? Csinálja jól! Egy lakásfelújítás Budapesten bizony komoly kihívás, ami megterheli az ingatlantulajdonosok pénztárcáját. Ha azt szeretnénk, hogy minden a terv szerint haladjon, és olyan lakásba költözhessünk vissza, amilyet megálmodtunk, mindezt pedig reális áron, akkor mindenképpen jól válasszuk meg, hogy kit bízunk meg a lakásfelújítással!

Az első lépés az árajánlat és az előzetes konzultáció. Ezek alapján már leszűrhetjük a kivitelezőről az előzetes tanulságokat. Túl drágán dolgozik, nem hajlandó részletes magyarázatot adni a költségekre, rejtett költségek várhatóak? Az ilyen vállalkozókat messze kerüljük el!

Fontos, hogy a szakemberek megbízhatóak legyenek, és leigazolható referenciákat tudjanak adni magukról, nehogy kontárnak fizessünk a silány munkáért. Amennyiben a lakásfelújítás a szokásosnál nagyobb mértékű, ajánlott egy felügyelőt megbízni az ellenőrzéssel, hogy aztán nehogy egymásra mutogasson mindenki, ha felelősséget kell vállalni egy balul elsült munkáért.

Amennyiben szeretne megbízható céggel dolgoztatni, és gyorsan, egyszerűen intézni a lakásfelújítást Budapesten, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

 

Share Button
Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.