Generál kivitelezés

 

Cégünk vállalja

- lakások és kommunális helységek megvalósítását

- oktatási és közigazgatási létesítmények kivitelezését

- műemlék jellegű épületek, egyházi létesítményeknek a felújítását

- meglévő épületek állapot felmérését, tervezését, felújítását és átalakítását

- beruházások bonyolítását, műszaki ellenőrzését, szakértői tevékenység végzését

- különböző faipari munkák végzését

 

Kapcsolódó szakmai tevékenységünk

- festés-mázolás- tapétázás

- csőszerelés / víz-, gáz-, fűtésszerelés /

- üveges munkák

- kőműves munkák

- hideg- meleg burkolási munkák

- villanyszerelési munkák

- lakatos munkák

- szigetelési munkák

- klímaszerelési munkák

- gipszkarton rendszerek építése

- asztalos munkák

 Széles körű szakmai tudásunk a már jól összeszokott alvállalkozóinkon is alapszik, kikkel már régóta együtt dolgozunk.

Generál kivitelezés mesterfokon

Építkezne, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Rossz állapotban lévő lakását szeretné felújítani? Ez az egyik legösszetettebb feladat, amivel időről-időre meg kell birkóznunk és a leginkább szükség van szakemberekre.

Mindezekben segítségére lehet a generál kivitelezés, mely magában foglalja az építkezés során felmerülő összes feladat elvégzését, Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogyan és ki fogja elvégezni ezeket a munkafolyamatokat.

Milyen lépésekből áll a generál kivitelezés?

  • Megfelelő árajánlat elkészítése
  • Szerződés megkötése
  • Tervek elkészítése, engedélyek beszerzése
  • A szükséges alapanyagok beszerzése
  • Az ingatlan felépítése vagy felújítása a megbízástól függően
  • A használatbavételhez szükséges engedélyek beszerzése

Ha a generál kivitelezést választja, rengeteg időt takaríthat meg és megkímélheti magát az építkezéssel, felújítással járó stressztől! Nincs más dolga, mint felkeresni minket megadott elérhetőségeink bármelyikén, képzett szakembereink mindenben a segítségére lesznek!

Bármilyen kérdése felmerül, forduljon hozzánk bizalommal, ha generál kivitelezésről van szó, válassza a Mizse Masters-t!

Falak új köntösben

Annak érdekében, hogy otthonuk hosszú évekig, akár évtizedekig kiszolgálja igényeinket, állapotában, illetve külső-belső megjelenésében is eleget kell tennie elvárásainknak. Ebben a kérdésben a falak igen nagy szerepet játszanak, hiszen az évek során számos olyan hatás éri őket, melynek következtében változik, romlik eredeti árnyalatuk, valamint berendezéseink lecserélésekor, vagy ízlésünknek megfelelően változhat igényünk a színek tekintetében.

A napjainkban beszerezhető számos különféle festőkelléknek és segédeszköznek köszönhetően azt gondolhatnánk, hogy a falfestést bárki el tudja végezni, azonban ez nem így van!

Ha nem vagyunk jártasak a festés és mázolás területén, olyan hibákat véthetünk, melyeket már nem, vagy csak nehezen tudunk helyrehozni. Érdemes néhány évente újra festeni a falakat, azonban ez az időszak is nagyon hosszú, ha nap, mint nap saját magunk által okozott hibáinkkal kell szembesülnünk.

Higgye el, érdemes szakembereket megbíznia a festéssel és mázolással, hiszen így garantált a tökéletes végeredmény. Keressen fel minket és mi gyors, precíz munkát nyújtunk Önnek!

Keressen fel minket elérhetőségeinken! Készséggel állunk rendelkezésére!

Műemlék felújítás profikkal!

A régi épületek, templomok, lakóházak vagy közintézmények között sok olyan van, amely műemlékvédelem alatt áll, így ezek az épületek kiemelt gondoskodást igényelnek, vagyis időről időre felújításra, csinosítgatásra szorulnak.

A műemlék felújítás kényes munka, hiszen amellett, hogy ki kell javítani a hibákat, sérüléseket, az eredeti állapotot is meg kell őrizni. Éppen ezért körültekintően kell megválasztani azt a szakember brigádot, akikre ezt a feladatot rábízzuk. Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen akár teljes körű generál kivitelezést műemléképületek, templomok számára.

Csapatunk szakértelme, és szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy a felújítandó épület hibátlan lesz. Ha velünk dolgoztat, mi minden felmerülő kérdésben rendelkezésre állunk, és levesszük az építkezés, felújítás gondját a válláról!

Tekintse meg referenciáinkat, számos minőségi munka tanúsítja hozzáértésünket. A generál kivitelezésen belül megkereshet minket asztalos munkákkal, lakatos munkákkal, villanyszereléssel, kőműves munkákkal is. Tájékozódjon a részletekről honlapunkon és forduljon hozzánk bizalommal!

Bízza ránk a generál kivitelezést!

Bízza ránk a generál kivitelezést!Bár lassan beköszönt a tél, a munkálatok sosem állnak meg! Akár a téli hónapokra, akár a kora tavaszi időszakra tervezzük a lakásfelújítást, érdemes már előre kiválasztani az ideális kivitelezőt. Célszerű a generál kivitelezést ajánló szolgáltatók közül szemezgetni, hiszen ezzel a megoldással a legkedvezőbb feltételek mellett kalkulálhatunk!

A generál kivitelezés lényege, hogy minden munkálatot egyetlen vállalkozás végez el a lakásfelújítás során, a festéstől kezdve, a gázszerelésen át, egészen a nyílászárók cseréjéig! Ennek számtalan előnye van:

  • Gazdaságos – Ha egyetlen cég végzi a munkálatokat, nem kell több embernek fizetni a kiszállási- illetve munkadíjat.
  • Praktikus – Sosem lehet pontosan előre meghatározni egy lakásfelújítás menetét, így nehéz összeegyeztetni a gáz-, a villany- és vízvezeték szerelő munkáját, a lakatossal vagy a burkolóval. A generál kivitelezés ezt praktikusan megoldja!
  • Gyors – Mivel egyetlen cég emberei dolgozhatnak összehangoltan, így nem kell félni az esetleges késedelmektől vagy csúszásoktól.

Ha Ön is felújításba szeretne fogni, válassza generál kivitelezési szolgáltatásunkat!

Festés: hogyan válasszunk festéket?

A szobák és egyéb lakóhelyiségek hagyományos burkolata a falfesték. Festeni időről-időre szükséges, hiszen a falfelületek kopnak, beszennyeződnek, elhasználódnak. Az első fontos kérdés ilyenkor az, hogy milyen festéket válasszunk.

A legfontosabb szempont, hogy beltéren vagy kültéren fog zajlani a festés, majd következik a lefestendő felület nagysága is. Mindig vizsgáljuk meg az üzletben, hogy milyen alapozó festéket és fedő festéket kínálnak a választott termékhez. Azzal is számolni kell, hogy a tökéletes eredmény érdekében egy réteg nem lesz elegendő, kétszeri festésre biztosan szükség lesz.

Anyagukat tekintve két nagy csoportról beszélhetünk, a mész alapú, enyves és a diszperziós vagyis műanyag alapú festékekről. Ma már választhatunk nagyon sokféle falfestékből, amelyeket speciális célra terveztek, így penészesedés gátló, hőszigetelő, design festék mellett is dönthetünk.

Festést tervez? Nincs kedve a festék válogatással és a munkálatok elvégzésével bajlódni? Bízzon meg minket, ha minőségi és tartós eredményt szeretne viszontlátni a falain!

Mi az a meleg burkolás?

Mi az a meleg burkolás?Általában a helyiségek funkciója szerint érdemes eldönteni, hogy hideg vagy meleg burkolást alkalmazunk az adott helyiségben, melyben a kivitelező könnyen tud segíteni, azonban megrendelőként is érdemes tisztában lennünk az alapokkal. Nézzük meg közelebbről, hogy mi is az a meleg burkolás!

A meleg burkolás az olyan burkolási módszereket takarja, amelyek tapintásra meleg érzetet keltenek, segítségükkel a helyiség komfortosabbá válik, akár mezítláb sem kellemetlen járni rajta. Elsősorban manapság parketták, linóleum, vagy padlószőnyeg formájában találkozhatunk ezzel a megoldással a lakásokban. Nagy előnye, hogy lehetőség van résmentes, egyenletes burkolásra, amely később a tisztítást is jelentősen megkönnyíti. A meleg burkolás lerakása általában nem vesz igénybe sok időt, viszont fontos, hogy szakember végezze a munkát, hiszen csak így lehet tartós az eredmény.

Segítségre lenne szüksége a kivitelezésnél? Hívjon minket meleg burkolás kapcsán is bizalommal, hiszen a rendelkezésére állunk!

Generál kivitelezés: Minden munkafolyamat ugyanazzal a megbízható csapattal!

Generál kivitelezés: Minden munkafolyamat ugyanazzal a megbízható csapattal!Egy épület kivitelezése, a felújítás vagy korszerűsítés mindig nagylélegzetű projekt, aminek eredménye nagy mértékben függ attól, hogyan választjuk meg a szakembereket. Választhatunk több, különböző alvállalkozót a részfeladatok megvalósítására vagy rábízhatjuk az egészet egyetlen szakember gárdára.

A generál kivitelezés kényelmet, megbízhatóságot, átláthatóságot biztosít a megbízónak, abban az esetben, ha a megfelelő csapatot találja meg a feladatra. Egy profi szakember és csapata a tervezéstől az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig mindent kézben tart. A generál kivitelezést vezető szakember összehangol, megszervez minden folyamatot, és gondoskodik arról, hogy minden tempósan haladjon a megvalósulás felé.

Ez azért előnyös, mert költséghatékonyabb, a szerződés ugyanis a munkálatok egészére érvényes, nem fordulhatnak elő váratlan pótmunkák és pótdíjak. Az átfutási idő gyorsabb, mert mindent egyetlen, összeszokott csapat végez. Garantált a folyamatos elérhetőség, a gyors változtatás lehetősége, a csapatmunka minden előnye.

Keressen minket bizalommal, és válassza a legjobb megoldást, a generál kivitelezést!

Lakásfelújítás Budapesten!

Lakásfelújítás Budapesten!Saját otthonban élni mindig nagy öröm. Lehetősége nyílik a tulajdonosoknak olyanná alakítani a lakást, amilyennek ők szeretnék látni, ami illik az ízlésükhöz, az igényeikhez. Egy otthont azonban nem csupán csinosítani kell, de alkalomadtán szükség van lakásfelújításra is.

Ha valaki már régóta lakik egy helyen, ugyanabban a lakásban, akkor ennek óhatatlanul kiütköznek a nyomai. Évek, évtizedek alatt az ingatlan folyamatos használatban van, így elkerülhetetlen, hogy bizonyos helyeken ne szoruljon felújításra. A falakon a festék megkopik, a padlóburkolaton kiütköznek a használat nyomai, a nyílászárók elöregednek, rosszul zárnak, a fürdőben a csempék megrepedeznek, és még sorolhatnánk.

Lakásfelújításra természetesen nem csak akkor lehet szükség, ha egy otthonban régóta élnek, de például akkor is, ha valaki szeretné eladni lakását, hiszen ehhez arra van szükség, hogy az ingatlan minél jobb állapotban legyen. Ugyanígy előfordulhat, hogy egy régi lakást vásárol valaki, és úgy dönt, saját maga fogja felújíttatni, ízlésének megfelelően.

Keressen minket bizalommal, bármilyen helyzetben van szüksége lakásfelújításra Budapesten!

Mire figyeljen hidegburkoláskor?

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a hidegburkolás egyszerű feladat, hiszen csak megfelelő munkaeszközök szükségesek, és egy kis ragasztó a csempék rögzítéséhez. Valójában ahhoz, hogy tökéletes végeredmény szülessen, nem csak minőségi eszközök szükségesek, hanem kellő tapasztalat is!

Első lépésként feltétlenül vizsgálja meg a burkolni kívánt felületet, aminek száraznak és pormentesnek kell lennie, ellenkező esetben a munkálatok során alkalmazott ragasztó rövid időn belül elenged, így a felhasznált burkolat elmozdul a helyéről, és Ön kezdheti elölről a hidegburkolást!

A másik problémás tényező a ragasztó kiválasztása, aminek beszerzésekor figyelembe kell venni a felhasználni kívánt burkolólap anyagösszetételét, alkalmazási területét és fizikai tulajdonságait. Ha kültéren szeretne burkolni, csakis fagyálló ragasztót használjon, ebből kifolyólag a fugaanyagnak is rendelkeznie kell ezzel a tulajdonsággal, hiszen így lesz időjárásálló a burkolat!

További hidegburkolási tanácsadásért, vagy kivitelezésért forduljon hozzánk bizalommal!

Generál kivitelezés: pro és kontra

Generál kivitelezés: pro és kontraAhhoz, hogy el tudjuk dönteni, milyen módon bonyolítjuk le a lakásfelújítást, tudnunk kell, mire számíthatunk. Alapvetően két lehetőségünk van: vagy generál kivitelezőre bízzuk az egészet, vagy magunk szervezzük le a különböző munkákra a vállalkozókat.

A generál kivitelező kézben tartja és lebonyolítja a kivitelezést, ezáltal sok terhet le tud venni az építtető válláról. Ennél olcsóbb lehet, ha mi szervezzük a felújítási munkálatokat, amiben segítségünkre lehet egy műszaki vezető is. Az építési anyagok beszerzését is végezhetjük mi magunk, így még költségkímélőbbé tehetjük a lakásfelújítást. Ez a megoldás azoknak ajánlott, akiknek van idejük arra, hogy minden nap jelen legyenek az építkezésen. Saját szervezésben viszont a kivitelezés összes gondja az építtetőt terheli. Ha a mesterek és munkásaik hibásan teljesítik a rájuk bízott feladatokat, és egymásra hárítják a felelősséget, abból késedelmes befejezés lehet, ráadásul óriási összegeket bukhatunk, míg a generál kivitelező vállalja a felelősséget a saját csapatáért, és az általuk végzett munkáért is!

Ha a generál kivitelezés mellett dönt, keressen bennünket bizalommal!

Gázszerelésben sem ismerünk lehetetlent!

Gázszerelésben sem ismerünk lehetetlent!Fűtési szezonba léptünk, hónapokig a fűtési rendszer szolgáltatja a komfortos körülményeket a lakásokban, otthonokban. Gondoskodik arról, hogy amíg kint jeges szél, sűrű havazás, csontig hatoló mínuszok és kellemetlen körülmények uralkodnak, addig bent a szobában békés és kellemes meleg legyen. De mi történik, ha a fűtés egyszer csak felmondja a szolgálatot? Gázszerelésre van szükség, méghozzá azonnal!

Egy megbízható gázszerelő gyorsan megérkezik a helyszínre, és ha egyeztettünk vele egy időpontot, azt nem mondja le, nem tologatja. Hiába keresett és sok ügyfele van, nem kell rá várni heteket. Egy gázszerelés nem várhat, különösen télen nem! A gázszerelés során kulcsfontosságú a tapasztalat, a rutin, a sok éves gyakorlat, így a szakember tudja, hogy mit kell keresnie, könnyedén megtalálja a meghibásodás okát és helyét, végül a szükséges javításokat követően a fűtés ismét zavartalanul működhet, a helyiségekbe visszatérhet a meleg.

Ezt kínáljuk ügyfeleinknek, ha gázszerelésről van szó!

Share Button

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.