Generál kivitelezés

 

Cégünk vállalja

- lakások és kommunális helységek megvalósítását

- oktatási és közigazgatási létesítmények kivitelezését

- műemlék jellegű épületek, egyházi létesítményeknek a felújítását

- meglévő épületek állapot felmérését, tervezését, felújítását és átalakítását

- beruházások bonyolítását, műszaki ellenőrzését, szakértői tevékenység végzését

- különböző faipari munkák végzését

 

Kapcsolódó szakmai tevékenységünk

- festés-mázolás- tapétázás

- csőszerelés / víz-, gáz-, fűtésszerelés /

- üveges munkák

- kőműves munkák

- hideg- meleg burkolási munkák

- villanyszerelési munkák

- lakatos munkák

- szigetelési munkák

- klímaszerelési munkák

- gipszkarton rendszerek építése

- asztalos munkák

 Széles körű szakmai tudásunk a már jól összeszokott alvállalkozóinkon is alapszik, kikkel már régóta együtt dolgozunk.

 

Generál kivitelezéssel sokkal gyorsabb a lakásfelújítás!

Napjainkban nincs egyszerű dolga annak, aki belevág a lakásfelújításba, ugyanis szinte minden téren nagy a szakemberhiány. A szép, új otthonról azért nem kell senkinek sem lemondania, hiszen a generál kivitelezésnek köszönhetően a lakáselújítás gyorsan és zökkenőmentesen megoldható.

A megbízható szakemberek megtalálása sok időbe telik, ám a generál kivitelezéssel ennek elejét vehetjük. A cégünk által nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően Önnek nem kell mindenhez külön vállalkozót keresnie, csupán megosztani velünk az elképzelését és mindent ránk bízni. A generál kivitelezés igénybe vételével így rengeteg időt és bosszúságot megspórolhat, ráadásul Önnek akár jelen sem kell lennie, hiszen cégünk kiemelt figyelmet fordít a minőségre és a határidők betartására. A generál kivitelezés tökéletes választás, ha Önt csak a tökéletes végeredmény érdekli.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, és kérje ajánlatunkat még ma generál kivitelezésre, ne halogassa tovább a lakásfelújítást a megfelelő szakemberek után kutatva!

Lakásfelújítás Pest megyében problémák nélkül

lakásfelújítás Pest megyébenAki lakásfelújításra adja a fejét, bizonyára hamar megtapasztalja, hogy mennyire kevés a jó szakember. Sajnos, aki valóban minőségi munkát végez közülük, az nagyon elfoglalt, hónapokra előre be van táblázva. És ráadásul egy komplett lakásfelújításnál össze is kell hangolni ezeknek az embereknek a munkáját, hiszen egyik feladat a másikra épül, ezért igen komoly kihívást jelent az egyes lépések megszervezése. Ha valaki szeretné leegyszerűsíteni a folyamatot, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk fő tevékenysége a lakásfelújítás Pest megyében.

Ha ránk bízza a lakásfelújítást Pest megyében, biztos lehet benne, hogy tapasztalt szakembereink olyan munkát végeznek majd, amivel elégedett lesz. Nem kell aggódnia azért, összecsapják a festést vagy hanyag módon fektetik le a burkolatot, így rengeteg bosszúságtól kíméli meg magát. Csaptunk ráadásul teljes körű szolgáltatást nyújt, így nem Önnek kell minden feladatra külön szakembert keresnie.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat még ma a lakásfelújításra Pest megyében!

 

Festés-mázolás Budapesten és Pest megyében: bízza profikra a munkálatokat!

Ha falfestésről van szó, sokan állnak neki szakember közreműködése nélkül a feladatnak. Ez igencsak kockázatos, hiszen kellő tapasztalat és gyakorlat nélkül nem igazán születhet hibátlan végeredmény, ráadásul az esetek többségében csak alapos előkészítés után lehet nekilátni a falfestésnek. Amennyiben Ön is szeretné, ha otthona falai új színekben pompáznának, és hibátlan végeredmény születne, keressen bennünket bizalommal festés-mázolásért Budapesten és Pest megyében!

Egyesek azért vágnak neki egyedül a munkálatoknak, mert nem szeretnének sokat várni a szakemberre. Ha bennünket keres a festés-mázolásért Budapesten vagy Pest megyében, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésére állni, így nincs szükség arra, hogy ilyen döntést hozzon. Tapasztalt, gyakorlott munkatársaink alapos, precíz munkát végeznek minőségi alapanyagok felhasználásával a tartós és kifogástalan végeredmény érdekében.

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinkenfestés-mázolásért Budapesten vagy Pest megyében, és bízza szakemberekre a falfestést!

 

Megbízható víz- és gázszerelés intézmények számára is!

víz- és gázszerelésAz épületgépészeti hibák jelentősen befolyásolják egy intézmény működését. Ha nincs víz vagy nem működik a fűtés, akkor megakadhat a megszokott munkafolyamat. Azonnali intézkedésre van szükség, ami a profi víz- és gázszerelést jelenti. A cégünk által képviselt szolgáltatások minden elvárásnak képesek eleget tenni, amint lehet, megkezdjük a javítást és megfizethető áron dolgozunk, ügyelve a színvonalas kivitelezésre.

Amikor víz- és gázszerelésre van igény, sok esetben nem várhat a hibaelhárítás, nem pusztán kényelmi szempontok miatt, hanem azért is, mert például egy problémás gázkészülék balesetveszélyes is lehet. A gyors kiszállás és a hatékony javítás tehát sokszor nem csupán jól jön, de egyenesen életbevágó. Nálunk a munkát nem halogatjuk, hanem elvégezzük a lehető leggyorsabban!

Amennyiben a víz- és gázszereléshez megbízható céget keres, és profi szakemberek segítségére van szüksége, vegye igénybe szolgáltatásainkat intézmények számára is!

 

Hidegburkolás: hogyan válasszunk burkolóanyagot?

Otthonunk kialakításánál fontos szerepe van a különféle burkolatoknak. Ebbe nem csak a szőnyegpadló és a tapéta tartozik bele, hanem a hidegburkolás is. Ahhoz, hogy a végeredménnyel hosszú távon is elégedettek legyünk, sok szempontot kell figyelembe venni, ezért nem is olyan egyszerű kiválasztani a megfelelő burkolóanyagokat. Nézzük, mik ezek!

Először is fontos, hogy a hidegburkolás az ott lakóknak tetsszen. Amikor csempét vagy akár padlóburkolatot választunk, érdemes végiggondolni, hogy még pár év múlva is fog-e tetszeni a tűzpiros fal a fürdőszobában, illetve a fekete padlólap a konyhában, vagy csak pillanatnyilag bizonyulna jó ötletnek ilyen extrém stílusú termékeket vásárolni. Ha azt szeretnénk, hogy a hidegburkolás sokáig szép maradjon, akkor jó minőségű csempét és padlót vegyünk, és hozzáértő szakemberrel tetessük le!

A hidegburkolás kapcsán érdemes jól megfontolt döntést hozni, hiszen sokáig fogjuk látni a végeredményt. Ha profikra bízná magát, keressen minket bizalommal, mi vállaljuk a hidegburkolás kivitelezését otthonában!

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében profi csapattól, határidőre!

Egy lakás felújításába belevágni csak úgy lehet, ha pontos tervet, szigorú menetrendet állítanak össze hozzá a megbízott mesteremberek. Egy profi kivitelező mellett nem kell attól tartania a megbízónak, hogy a végtelenségig elhúzódik a felújítás, ezzel párhuzamosan pedig a költségek is a többszörösükre nőnek. A lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében is több lehetőséget kínál azoknak a megbízóknak, akik szeretnének egy jó csapattal dolgoztatni.

A mi cégünk egyike azoknak a vállalkozásoknak, amik valóban profin végzik a lakásfelújítást Budapesten és Pest megyében. Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem szeretné megbánni a döntését és olyan céggel dolgoztatna, ami pontosan a tervek szerint halad! Velünk nincsenek újabb és újabb felmerülő költségek, nincsenek elcsúszott határidők. Az előzetes felmérések és megbeszélések alapján kidolgozott tevhez tartjuk magunkat és elkészülünk a felújítással a megbeszélt határidőre.

A lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében még sosem volt ilyen egyszerű! Nem kell, hogy a felújítás egy elhúzódó, költséges rémálomba forduljon át, hiszen, ha megvannak a feladatra alkalmas szakemberek, minden rendben megy majd!

 

Nehezen talál szakembert a felújításhoz, építkezéshez? Válassza a generál kivitelezést!

generál kivitelezésLegyen szó felújításról vagy építkezésről, manapság nagyon nehéz külön, az adott területnek megfelelő szakembereket megtalálni. Egyesek megpróbálkoznak azzal, hogy elindítják a munkálatokat, majd közben próbálnak keresni hozzáértőket a különböző feladatok elvégzéséhez. Ebben az esetben fennáll a veszélye annak, hogy az ügyfelek nem találnak időben szakembert, így a munkálatok csúsznak, és nem tudnak tovább haladni a további munkafázisokkal. Ha Ön is építkezne, felújítaná otthonát, viszont elkerülné a csúszást és az ebből fakadó stresszt, válassza a generál kivitelezést!

A generál kivitelezéssel elfelejtheti a stresszt, az időbeli csúszást, ugyanis ezesetben egy profi szakemberekből álló csapat végzi a feladatokat. Ők a festéstől kezdve, a kőművesmunkákon át egészen a villanyszerelésig mindenről gondoskodnak, így Önnek nem kell minden egyes feladathoz megkeresnie a megfelelő szakembert. A generál kivitelezés után kulcsrakészen fogja megkapni kész ingatlanát.

Ha szeretné megtapasztalni a generál kivitelezés előnyeit, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A lakásfelújítás nehézségei Budapesten

lakásfelújítás BudapestenEgy lakás felújítása sosem egyszerű, azonban néha vannak még pluszban nehezítő körülmények. Nézzük, milyen nehézségekre lehet számítani egy budapesti lakás felújítása során!

A lakásfelújítás Budapesten, főleg panel vagy társasház esetén sok türelmet igényel a közvetlen szomszédok és a többi ott lakó részéről is. Érdemes tőlük előre is elnézést és türelmet kérni, illetve, amennyire lehetséges, úgy intézni a munkálatokat, hogy ne zavarja őket. Minden háznak van házirendje, ami tartalmazza, hogy mikor lehet végezni a nagyobb hanggal járó tevékenységeket, ezt mindenképp tartsuk be! A lakásfelújítás óhatatlanul is kosszal és porral jár, ami bizony a közös helyiségeken is meg fog látszódni. Ezt illik legalább naponta egyszer összeszedni, felmosni, áttörölgetni a folyosót és a liftet.

Amennyiben szeretné profi csapatra bízni a lakásfelújítást Budapesten, keressen fel minket bizalommal! Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a végeredménnyel, és a többi lakó életét a lehető legkevésbé zavarjuk.

 

Generál kivitelezés mesterfokon

Építkezne, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Rossz állapotban lévő lakását szeretné felújítani? Ez az egyik legösszetettebb feladat, amivel időről-időre meg kell birkóznunk és a leginkább szükség van szakemberekre.

Mindezekben segítségére lehet a generál kivitelezés, mely magában foglalja az építkezés során felmerülő összes feladat elvégzését, Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogyan és ki fogja elvégezni ezeket a munkafolyamatokat.

Milyen lépésekből áll a generál kivitelezés?

  • Megfelelő árajánlat elkészítése
  • Szerződés megkötése
  • Tervek elkészítése, engedélyek beszerzése
  • A szükséges alapanyagok beszerzése
  • Az ingatlan felépítése vagy felújítása a megbízástól függően
  • A használatbavételhez szükséges engedélyek beszerzése

Ha a generál kivitelezést választja, rengeteg időt takaríthat meg és megkímélheti magát az építkezéssel, felújítással járó stressztől! Nincs más dolga, mint felkeresni minket megadott elérhetőségeink bármelyikén, képzett szakembereink mindenben a segítségére lesznek!

Bármilyen kérdése felmerül, forduljon hozzánk bizalommal, ha generál kivitelezésről van szó, válassza a Mizse Masters-t!

Falak új köntösben

Annak érdekében, hogy otthonunk hosszú évekig, akár évtizedekig kiszolgálja igényeinket, állapotában, illetve külső-belső megjelenésében is eleget kell tennie elvárásainknak. Ebben a kérdésben a falak igen nagy szerepet játszanak, hiszen az évek során számos olyan hatás éri őket, melynek következtében változik, romlik eredeti árnyalatuk, valamint berendezéseink lecserélésekor, vagy ízlésünknek megfelelően változhat igényünk a színek tekintetében.

A napjainkban beszerezhető számos különféle festőkelléknek és segédeszköznek köszönhetően azt gondolhatnánk, hogy a falfestést bárki el tudja végezni, azonban ez nem így van!

Ha nem vagyunk jártasak a festés és mázolás területén, olyan hibákat véthetünk, melyeket már nem, vagy csak nehezen tudunk helyrehozni. Érdemes néhány évente újra festeni a falakat, azonban ez az időszak is nagyon hosszú, ha nap, mint nap saját magunk által okozott hibáinkkal kell szembesülnünk.

Higgye el, érdemes szakembereket megbíznia a festéssel és mázolással, hiszen így garantált a tökéletes végeredmény. Keressen fel minket és mi gyors, precíz munkát nyújtunk Önnek!

Keressen fel minket elérhetőségeinken! Készséggel állunk rendelkezésére!

Műemlék felújítás profikkal!

A régi épületek, templomok, lakóházak vagy közintézmények között sok olyan van, amely műemlékvédelem alatt áll, így ezek az épületek kiemelt gondoskodást igényelnek, vagyis időről időre felújításra, csinosítgatásra szorulnak.

A műemlék felújítás kényes munka, hiszen amellett, hogy ki kell javítani a hibákat, sérüléseket, az eredeti állapotot is meg kell őrizni. Éppen ezért körültekintően kell megválasztani azt a szakember brigádot, akikre ezt a feladatot rábízzuk. Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen akár teljes körű generál kivitelezést műemléképületek, templomok számára.

Csapatunk szakértelme, és szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy a felújítandó épület hibátlan lesz. Ha velünk dolgoztat, mi minden felmerülő kérdésben rendelkezésre állunk, és levesszük az építkezés, felújítás gondját a válláról!

Tekintse meg referenciáinkat, számos minőségi munka tanúsítja hozzáértésünket. A generál kivitelezésen belül megkereshet minket asztalos munkákkal, lakatos munkákkal, villanyszereléssel, kőműves munkákkal is. Tájékozódjon a részletekről honlapunkon és forduljon hozzánk bizalommal!

Bízza ránk a generál kivitelezést!

Bízza ránk a generál kivitelezést!Bár lassan beköszönt a tél, a munkálatok sosem állnak meg! Akár a téli hónapokra, akár a kora tavaszi időszakra tervezzük a lakásfelújítást, érdemes már előre kiválasztani az ideális kivitelezőt. Célszerű a generál kivitelezést ajánló szolgáltatók közül szemezgetni, hiszen ezzel a megoldással a legkedvezőbb feltételek mellett kalkulálhatunk!

A generál kivitelezés lényege, hogy minden munkálatot egyetlen vállalkozás végez el a lakásfelújítás során, a festéstől kezdve, a gázszerelésen át, egészen a nyílászárók cseréjéig! Ennek számtalan előnye van:

  • Gazdaságos – Ha egyetlen cég végzi a munkálatokat, nem kell több embernek fizetni a kiszállási- illetve munkadíjat.
  • Praktikus – Sosem lehet pontosan előre meghatározni egy lakásfelújítás menetét, így nehéz összeegyeztetni a gáz-, a villany- és vízvezeték szerelő munkáját, a lakatossal vagy a burkolóval. A generál kivitelezés ezt praktikusan megoldja!
  • Gyors – Mivel egyetlen cég emberei dolgozhatnak összehangoltan, így nem kell félni az esetleges késedelmektől vagy csúszásoktól.

Ha Ön is felújításba szeretne fogni, válassza generál kivitelezési szolgáltatásunkat!

Festés: hogyan válasszunk festéket?

A szobák és egyéb lakóhelyiségek hagyományos burkolata a falfesték. Festeni időről-időre szükséges, hiszen a falfelületek kopnak, beszennyeződnek, elhasználódnak. Az első fontos kérdés ilyenkor az, hogy milyen festéket válasszunk.

A legfontosabb szempont, hogy beltéren vagy kültéren fog zajlani a festés, majd következik a lefestendő felület nagysága is. Mindig vizsgáljuk meg az üzletben, hogy milyen alapozó festéket és fedő festéket kínálnak a választott termékhez. Azzal is számolni kell, hogy a tökéletes eredmény érdekében egy réteg nem lesz elegendő, kétszeri festésre biztosan szükség lesz.

Anyagukat tekintve két nagy csoportról beszélhetünk, a mész alapú, enyves és a diszperziós vagyis műanyag alapú festékekről. Ma már választhatunk nagyon sokféle falfestékből, amelyeket speciális célra terveztek, így penészesedés gátló, hőszigetelő, design festék mellett is dönthetünk.

Festést tervez? Nincs kedve a festék válogatással és a munkálatok elvégzésével bajlódni? Bízzon meg minket, ha minőségi és tartós eredményt szeretne viszontlátni a falain!

Mi az a meleg burkolás?

Mi az a meleg burkolás?Általában a helyiségek funkciója szerint érdemes eldönteni, hogy hideg vagy meleg burkolást alkalmazunk az adott helyiségben, melyben a kivitelező könnyen tud segíteni, azonban megrendelőként is érdemes tisztában lennünk az alapokkal. Nézzük meg közelebbről, hogy mi is az a meleg burkolás!

A meleg burkolás az olyan burkolási módszereket takarja, amelyek tapintásra meleg érzetet keltenek, segítségükkel a helyiség komfortosabbá válik, akár mezítláb sem kellemetlen járni rajta. Elsősorban manapság parketták, linóleum, vagy padlószőnyeg formájában találkozhatunk ezzel a megoldással a lakásokban. Nagy előnye, hogy lehetőség van résmentes, egyenletes burkolásra, amely később a tisztítást is jelentősen megkönnyíti. A meleg burkolás lerakása általában nem vesz igénybe sok időt, viszont fontos, hogy szakember végezze a munkát, hiszen csak így lehet tartós az eredmény.

Segítségre lenne szüksége a kivitelezésnél? Hívjon minket meleg burkolás kapcsán is bizalommal, hiszen a rendelkezésére állunk!

Generál kivitelezés: Minden munkafolyamat ugyanazzal a megbízható csapattal!

Generál kivitelezés: Minden munkafolyamat ugyanazzal a megbízható csapattal!Egy épület kivitelezése, a felújítás vagy korszerűsítés mindig nagylélegzetű projekt, aminek eredménye nagy mértékben függ attól, hogyan választjuk meg a szakembereket. Választhatunk több, különböző alvállalkozót a részfeladatok megvalósítására vagy rábízhatjuk az egészet egyetlen szakember gárdára.

A generál kivitelezés kényelmet, megbízhatóságot, átláthatóságot biztosít a megbízónak, abban az esetben, ha a megfelelő csapatot találja meg a feladatra. Egy profi szakember és csapata a tervezéstől az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig mindent kézben tart. A generál kivitelezést vezető szakember összehangol, megszervez minden folyamatot, és gondoskodik arról, hogy minden tempósan haladjon a megvalósulás felé.

Ez azért előnyös, mert költséghatékonyabb, a szerződés ugyanis a munkálatok egészére érvényes, nem fordulhatnak elő váratlan pótmunkák és pótdíjak. Az átfutási idő gyorsabb, mert mindent egyetlen, összeszokott csapat végez. Garantált a folyamatos elérhetőség, a gyors változtatás lehetősége, a csapatmunka minden előnye.

Keressen minket bizalommal, és válassza a legjobb megoldást, a generál kivitelezést!

Lakásfelújítás Budapesten!

Lakásfelújítás Budapesten!Saját otthonban élni mindig nagy öröm. Lehetősége nyílik a tulajdonosoknak olyanná alakítani a lakást, amilyennek ők szeretnék látni, ami illik az ízlésükhöz, az igényeikhez. Egy otthont azonban nem csupán csinosítani kell, de alkalomadtán szükség van lakásfelújításra is.

Ha valaki már régóta lakik egy helyen, ugyanabban a lakásban, akkor ennek óhatatlanul kiütköznek a nyomai. Évek, évtizedek alatt az ingatlan folyamatos használatban van, így elkerülhetetlen, hogy bizonyos helyeken ne szoruljon felújításra. A falakon a festék megkopik, a padlóburkolaton kiütköznek a használat nyomai, a nyílászárók elöregednek, rosszul zárnak, a fürdőben a csempék megrepedeznek, és még sorolhatnánk.

Lakásfelújításra természetesen nem csak akkor lehet szükség, ha egy otthonban régóta élnek, de például akkor is, ha valaki szeretné eladni lakását, hiszen ehhez arra van szükség, hogy az ingatlan minél jobb állapotban legyen. Ugyanígy előfordulhat, hogy egy régi lakást vásárol valaki, és úgy dönt, saját maga fogja felújíttatni, ízlésének megfelelően.

Keressen minket bizalommal, bármilyen helyzetben van szüksége lakásfelújításra Budapesten!

Mire figyeljen hidegburkoláskor?

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a hidegburkolás egyszerű feladat, hiszen csak megfelelő munkaeszközök szükségesek, és egy kis ragasztó a csempék rögzítéséhez. Valójában ahhoz, hogy tökéletes végeredmény szülessen, nem csak minőségi eszközök szükségesek, hanem kellő tapasztalat is!

Első lépésként feltétlenül vizsgálja meg a burkolni kívánt felületet, aminek száraznak és pormentesnek kell lennie, ellenkező esetben a munkálatok során alkalmazott ragasztó rövid időn belül elenged, így a felhasznált burkolat elmozdul a helyéről, és Ön kezdheti elölről a hidegburkolást!

A másik problémás tényező a ragasztó kiválasztása, aminek beszerzésekor figyelembe kell venni a felhasználni kívánt burkolólap anyagösszetételét, alkalmazási területét és fizikai tulajdonságait. Ha kültéren szeretne burkolni, csakis fagyálló ragasztót használjon, ebből kifolyólag a fugaanyagnak is rendelkeznie kell ezzel a tulajdonsággal, hiszen így lesz időjárásálló a burkolat!

További hidegburkolási tanácsadásért, vagy kivitelezésért forduljon hozzánk bizalommal!

Generál kivitelezés: pro és kontra

Generál kivitelezés: pro és kontraAhhoz, hogy el tudjuk dönteni, milyen módon bonyolítjuk le a lakásfelújítást, tudnunk kell, mire számíthatunk. Alapvetően két lehetőségünk van: vagy generál kivitelezőre bízzuk az egészet, vagy magunk szervezzük le a különböző munkákra a vállalkozókat.

A generál kivitelező kézben tartja és lebonyolítja a kivitelezést, ezáltal sok terhet le tud venni az építtető válláról. Ennél olcsóbb lehet, ha mi szervezzük a felújítási munkálatokat, amiben segítségünkre lehet egy műszaki vezető is. Az építési anyagok beszerzését is végezhetjük mi magunk, így még költségkímélőbbé tehetjük a lakásfelújítást. Ez a megoldás azoknak ajánlott, akiknek van idejük arra, hogy minden nap jelen legyenek az építkezésen. Saját szervezésben viszont a kivitelezés összes gondja az építtetőt terheli. Ha a mesterek és munkásaik hibásan teljesítik a rájuk bízott feladatokat, és egymásra hárítják a felelősséget, abból késedelmes befejezés lehet, ráadásul óriási összegeket bukhatunk, míg a generál kivitelező vállalja a felelősséget a saját csapatáért, és az általuk végzett munkáért is!

Ha a generál kivitelezés mellett dönt, keressen bennünket bizalommal!

Gázszerelésben sem ismerünk lehetetlent!

Gázszerelésben sem ismerünk lehetetlent!Fűtési szezonba léptünk, hónapokig a fűtési rendszer szolgáltatja a komfortos körülményeket a lakásokban, otthonokban. Gondoskodik arról, hogy amíg kint jeges szél, sűrű havazás, csontig hatoló mínuszok és kellemetlen körülmények uralkodnak, addig bent a szobában békés és kellemes meleg legyen. De mi történik, ha a fűtés egyszer csak felmondja a szolgálatot? Gázszerelésre van szükség, méghozzá azonnal!

Egy megbízható gázszerelő gyorsan megérkezik a helyszínre, és ha egyeztettünk vele egy időpontot, azt nem mondja le, nem tologatja. Hiába keresett és sok ügyfele van, nem kell rá várni heteket. Egy gázszerelés nem várhat, különösen télen nem! A gázszerelés során kulcsfontosságú a tapasztalat, a rutin, a sok éves gyakorlat, így a szakember tudja, hogy mit kell keresnie, könnyedén megtalálja a meghibásodás okát és helyét, végül a szükséges javításokat követően a fűtés ismét zavartalanul működhet, a helyiségekbe visszatérhet a meleg.

Ezt kínáljuk ügyfeleinknek, ha gázszerelésről van szó!

Miért bízza a vízszerelést profikra?

Miért bízza a vízszerelést profikra?Legyen szó bármilyen ház körüli teendőről egy felújítás, vagy javíttatás során, elengedhetetlen, hogy az ingatlantulajdonosok profi szakemberekre bízzák a munkálatokat. Nincs ez másképp a vízszereléssel sem, aminek esetében még több kockázati tényezővel kell számolni, így, ha nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni, döntsön a tapasztalat és a tudás mellett!

Egy rosszul kivitelezett vízszerelés végzetes hibákat okozhat az ingatlanon belül, elég csak a vízszivárgást, vagy a rosszul elhelyezett csöveket megemlíteni. Ezek láncreakciót indíthatnak el a háztartáson belül, ami miatt akár a teljes ingatlan javíttatása mellett kell dönteni. Mivel vízszerelőként tisztában vagyunk a felelősségünkkel, csakis minőségi munkát végzünk, ami nem csak a felelősségtudatunknak köszönhető, hanem a tapasztalatunknak és a tudásunknak is.

Ha nem szeretne plusz költséggel és problémákkal számolni a vízszerelés miatt, forduljon hozzánk bizalommal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mire számíthat, ha lakásfelújításba kezd?

Mire számíthat, ha lakásfelújításba kezd?Ha egy lakás elhasználódott, öregek a vezetékek, kopott a padló, hámlik a festék, akkor eljött az ideje a lakásfelújításnak. Aki még nem vágott bele ilyesmibe, annak csak halvány elképzelései lehetnek arról, hogy mivel is járhat ez, ezért most röviden összefoglaljuk, mi történik egy lakásfelújítás során!

Tegyük fel, hogy az ingatlant már kiürítették, nem maradt benne se bútorzat, se lakók, azaz kezdődhetnek a munkálatok. Első lépésben a vezetékek és csövek cseréjét, illetve újak beépítését oldjuk meg, majd az egyéb épületgépészeti munkák elvégzése után jöhet a vakolat javítása, amit a burkolatok cseréje és a festés követ. Végül jöhetnek az utolsó simítások, kapcsolók, konnektorok, szaniterek, és a lakás máris készen áll a lakók fogadására! Leírva egyszerűnek tűnik, valójában viszont lényegesen összetettebb folyamatról van szó, amihez minden esetben szükség van szakemberek közreműködésére, és a munkájuk összehangolására, így semmiképp sem tanácsoljuk, hogy egyedül vágjon bele a lakásfelújításba!

Ha lakásfelújításon gondolkodik, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken, és levesszük a válláról a terhet!

A tapétázás titkai

A tapétázás titkaiAmikor valaki a lakásfelújítás során tapétázás mellett dönt, természetesen nem csak annyi feladata van, hogy felragasztja a kiválasztott tapétát, ennél bonyolultabb a folyamat. Nézzük, hogyan érdemes nekiállni!

A tapétázás első lépéseként aprólékosan le kell szednünk az előző tapétát, pici darabok sem maradhatnak a falon. Ezután alaposan át kell néznünk a falat, és az esetleges sérüléseket javítani, ehhez malterra lesz szükségünk. Ha a falon már nincsenek nagyobb sérülések, gletteljük le az egészet, ezzel a kisebb egyenetlenségeket tudjuk elsimítani. Ha ezzel is megvagyunk, akkor kezdődhet a tapétázás!

Ha a tapéta mintás, és illesztésre van szükség, akkor érdemes még szárazon kipróbálni, hogy hogyan fognak illeszkedni a csíkok. Mérjük le pontosan a falat, és vágjuk le a csíkokat a szükséges hosszban. Tapétaragasztóból többféle létezik, pontosan az előírás szerint keverjük be, majd egyenletesen kenjük be vele a tapétát és a falat is. A tapétacsíkokat fentről lefelé haladva ragasszuk fel, a légbuborékokat a széle felé kinyomkodva!

Mindez tapasztalat nélkül összetett feladat. Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége a tapétázáshoz, ne habozzon, hívjon minket bizalommal!

A generál kivitelezés előnyei

A generál kivitelezés előnyeiA generál kivitelezés nagyban megkönnyíti a megrendelő feladatait, hiszen a lényeg az, hogy a tervezéstől a használatba vételig, az első mozzanatoktól az utolsóig mindent elkészítünk, így minden terhet leveszünk az Ön válláról.

A generál kivitelezés másik nagy előnye, hogy a belsőépítészeti megoldásokat és a lakberendezést is megtervezzük, valamint kivitelezzük úgy, ahogy azt Ön mindig is szerette volna. Minden esetben minőségi anyagokból készítjük el a falazatokat és a teherhordó szerkezeteket, a tetők megépítéséről profi ácsbrigád gondoskodik, a belsőépítészet megalkotását pedig építészeink végzik el. Az épületgépészet szerelését szintén megbízható, profi csapat végzi, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Önnek nem kell aggódnia az építkezés folyamatai miatt, mert a generál kivitelezés lehetővé teszi, hogy Ön nyugodtan dolgozhasson, és a családjával tölthesse szabadidejét. Ha építkezni szeretne, vagy felújítani régi házát, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken. Ön megálmodja, mi elkészítjük álmai házát!

Szeretne minőségi hideg burkolást? Bízzon meg minket!

Szeretne minőségi hideg burkolást? Bízzon meg minket!Mikor fordulhat hideg burkolással foglalkozó mesterhez? A fürdőszoba csempézése az ő dolga, de a konyha csempékkel történő borítását is a hidegburkoló végzi, sőt a kültéri terasz padlólapjainak lerakása is a hideg burkolás kategóriájába esik.

Egy ilyen kivitelezés bizony számos buktatót rejt magában, és ha valaki nem a kellő szakértelemmel lát neki, akkor az eredmény könnyen elkeserítő lehet. Senki sem szeretné, ha az újonnan elkészült csempe hamarosan elkezdene potyogni, vagy csak a fugázás sikerül egyenetlenre. A hosszútávon tartós és szép csempézéshez, padlólapokhoz a minőségi burkolóanyag és a minőségi munka is alapvető feltétel. Mi mindegyikkel rendelkezünk, így csak jól járhat, ha minket választ! Végeztesse velünk a hidegburkolást, és élvezze az eredményt!

Keressen meg minket bizalommal, ha szeretne minőségi munkát kapni a pénzéért, és olyan hideg burkolást viszontlátni, ami minden tekintetben megfelelő! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot hideg burkolásra!

Mire kell figyelni tapétázáskor?

Manapság egyre több ember szeretné otthonát tapétáztatni, ugyanis így rendkívül látványos és ízléses díszítést kaphatnak a falak. Ahhoz, hogy ez teljesüljön és tökéletes legyen a végeredmény, bizonyos tényezőkre oda kell figyelni mind a kivitelezéskor, mind az alapanyag beszerzésekor.

Az első és legfontosabb a tapétázás előtt, hogy sima és pormentes falfelület álljon rendelkezésre, ugyanis ez egyrészt lerövidíti a munkálatokat, másrészt sokkal könnyebben fog feltapadni a felületre a tapéta. A tapétázáshoz csakis a legmegbízhatóbb ragasztókat és tapétákat szerezze be, ugyanis a könnyen szakadó, silány minőséget képviselő termékek bosszúságot és fennakadásokat fognak okozni, ami hátráltatja a munkálatokat. Végül, de nem utolsó sorban, hogy mindez elkerülhető legyen, inkább bízza szakemberekre a tapétázást, hiszen bizonyos falfelületek még a legprofibb tapétázókat is megizzaszthatják, ráadásul egy rutinos szakember képes tökéletesen kiválasztani az alapanyagot is!

Mi nem ismerünk lehetetlent a tapétázás terén. Szolgáltatásaink igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Share Button

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.