Fa nyílászárók gyártása

- ajtók és ablakok gyártása

- régi geréb tokos ablakok passzítása, valamint különböző ablakok passzítása, szárnyak után gyártása, zárszerkezetek cseréje és javítása. /forgó rúg zár, tolózár, több ponton záródó Roto Elzett vasalat rendszerek stb./

- egyedi technológiával régi geréb tokos ablakokba tokbontás nélkül új hőszigetelt ablakok gyártása és beépítése

- ajtó nyílásirányának megfordítása, régi ajtók cseréje tokostul, belvárosi régi nagy díszes tokok újra gyártása, különböző beltéri ajtók zárainak cseréje, zárhelyének stoppolása, régi küszöbök újra gyártása beépítéssel együtt.

- ajtók és ablakok üvegezése, ablakok párkányozása valamint régi párkányok cseréje fából különböző méretben.

- utólagos hőszigetelés / régi ablakok üvegeinek kicserélése új hőszigetelt üvegekre festéssel együtt valamint svéd nútmarásos technológia alkalmazásával az ablakok tömítetlenségének orvoslása.

 ajtók és ablakok üvegezése

Új nyílászárok gyártását háromrétegű hossztoldott borovi fenyőből, EURO falcos tokszerkezettel, ROTO NT vasalattal és HOPPE kilinccsel szereljük. THERMO üvegek beépítése: 4 mm ~ 16mm~ 4mm vastag rétegosztással, Gutólagos hőszigetelésÁZZAL töltve és LOW-val történik meg. Az ablak gumi szigetelése a szárnyon belül és kívül is megtalálható két részben.

Fa nyílászárót szeretne vásárolni? Vegye fel cégünkkel a kapcsolatot még ma!

Munkáink során az ajtókba és ablakokba 4 pontos 3D OUTLAW-os pántokat építünk be. Az ablakokat háromrétegű hossztoldott illetve igény szerint toldás mentes anyagból készítjük. A hazai vasalat forgalmazok köréből igény esetén igen széles körben tudjuk kielégíteni a Megrendelő kívánságait: ROTO ELZETT, GU, SIGENIA-AUBI

Szeretné bevinni a természetet az otthonába? – Gyárttasson fa nyílászárót!

fa nyílászárók gyártásaA modern, gépekkel teli világban az emberek egyre jobban vágyakoznak a természet közelségére, ami elsősorban környezetük kialakításában nyilvánul meg. Egyre több, a természetben megtalálható anyag és motívum köszön vissza a lakberendezésben. E téren a legnépszerűbb a fa, ami nem véletlen, ugyanis a természetességen túl harmóniát és melegséget is varázsol az ingatlanba. Ha Ön is rajong a fáért, és szeretné bevinni a természetet az otthonába, gyárttasson fa nyílászárót vállalkozásunkkal!

A fa nyílászárók gyártásával nemcsak természetes hatást kelthet a lakóterekben, hanem más előnyökre is szert tehet. Az ajtók és ablakok kiválóan szigetelnek, emellett nagyon egyszerűen javíthatóak is. Ha megsérült, vagy megkarcolódott a felületük, csak egy kis csiszolópapírra lesz szüksége, illetve alapozóra és festékre. A végeredmény olyan, mintha sose történt volna semmi a fa nyílászáróval.

Ha a természetességen túl az egyéb előnyök is meggyőzték arról, hogy fa nyílászárót gyártasson, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Fa nyílászárókat gyárttatna?

Fa nyílászárókat gyárttatna?Manapság egyre több ingatlanban találhatóak meg ismét a fa nyílászárók, ami nem véletlen, ugyanis az utóbbi években újra népszerűségnek örvend a fa, mint nyílászáró alapanyag. Ez egyrészt köszönhető a kinézetének, másrészt ezek az ajtók és ablakok kiválóan szigetelnek, ez pedig rendkívül fontos szempont manapság az ingatlanok kialakítása kapcsán. Ha Ön is szeretné otthonában lecserélni az ajtókat és ablakokat, gyárttasson fa nyílászárót modern szolgáltatás keretein belül!

Ahhoz, hogy az ilyen típusú nyílászárók képesek legyenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, a fa nyílászárók gyártását nem lehet a véletlenre bízni. Csakis korszerű technológia felhasználásával lehet biztosítani az ajtók, ablakok rendeltetésszerű használatát, így az ügyfelek valóban megtapasztalhatják a termékek számos előnyét, úgy, mint a szigetelőképességet vagy az igényes esztétikumot.

Vállalkozásunk a fentieknek eleget tesz, így, ha bennünket választ, biztosan megtapasztalhatja az ilyen típusú ajtók, ablakok előnyeit. A fa nyílászárók gyártásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Share Button

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.