Egyedi bútorok gyártása

A faipar területén széles körben tudjuk a Megrendelők igényeit kielégíteni. Bútoraink egyedi gyártása főleg azon alapul, hogy rendelkezünk saját asztalos műhellyel és hozzá értő szakemberekkel. Munkáink választékossága kiterjed:

 • konyhabútorok egyedi gyártása
 • irodabútorok és üzletberendezések egyedi tervezése és gyártása
 • különböző szobabútorok és beépített szekrények
 • különböző szobabútok és beépített szekrények gyártása/nappali, fürdő és előszoba vagy akár mellék helységek/
 • gyerek szobabútorok gyártása
 • különböző furnéros bútorok gyártása
 • különböző tömör fából készült bútok gyártása/ágyak, asztalok, komódok stb./
 • fából készült előtetők kocsi beállok és kerti bútorok készítése
 • fából készült lépcsők gyártása

A bútorok vasalatai valamint különböző kiegészítői, melyekkel dolgozunk, magas minőségi elvárásoknak felelnek meg. Szükség szerint anyag és szín mintákkal valamint katalógusokkal is rendelkezünk.

Ha egyedi bútort szeretne, mi ebben is segítségére állunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egyedi bútorok gyártása a kertbe is!

Egy kerti bútort ugyan csak időszakosan használunk, mégis fontos, hogy olyan legyen, ami minden szempontból megfelel az előzetes elképzeléseinknek. Ez garantálja, hogy a bútort még évek múltán is szívesen és megelégedéssel használjuk.

Úgy döntött, hogy egyedi bútort szeretne a kertbe, olyat, amilyen másnál nincsen? Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe a szolgáltatásainkat egyedi bútorok gyártásával kapcsolatban! Mindenféle bútort tervezünk és gyártunk megrendelőink kérésére, köztük egyedi kerti bútorokat is. A kerti bútorokat az egyedi bútorok gyártása keretében tömörfából is el tudjuk készíteni. A tömörfából készült bútorok előnye, hogy nemcsak szépek és egyediek, de még a rendszeres használatot és az évek során tapasztalható mechanikai hatásokat is kiállják. Egy kis ápolással, odafigyeléssel a fa gyönyörű marad még akkor is, ha a szabadban van a helye a bútornak.

Az egyedi bútorok gyártása során számos különféle, pihenésre alkalmas kerti bútort megvalósítunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Teljesen személyre szabott otthon egyedi bútorokkal!

egyedi bútorok

Egy otthon hangulatát a bútorok határozzák meg. Ám nem csak a stílus, hanem a kényelem szempontjából is nagyon fontosak a bútorok, ezért nem mindegy, milyen berendezés kerül a konyhába, milyen komódot állítanak az előszobába vagy milyen könyvespolc fut végig a nappali falai mentén.

Akik nem szeretnének áruházi bútorokat, mert nem találják elég különlegeseknek azokat vagy nem illeszkednek a kijelölt helyiségbe, választhatják az egyedi bútorokat is. Cégünk ilyen egyedi bútorok gyártásával is foglalkozik, megrendelésre készítünk személyre szabott berendezési tárgyakat.

Az egyedi bútoroknak megvan az az előnye, hogy a berendezni kívánt helyiség mérete alapján lehet őket legyártani, nem pedig fordítva. Ennek köszönhetően mindennek megvan a maga helye, nem lesz túlzsúfolt a helyiség, sincs szükség arra, hogy kompromisszumokat kössenek a lakók.

Amennyiben egyedi bútorok gyártását szeretné cégünkre bízni, forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!

Egyedi bútorok gyártása Önnek is!

Egyedi bútorok gyártása Önnek is!Ugye Ön is sokszor ér haza csalódottan, sőt elkeseredetten egy-egy bevásárlás alkalmával? A végeláthatatlan rohangálás, a sok kérdezősködés, méricskélés és reménykedés után is mindig ugyanaz az eredmény: nem találja meg azt a dolgot, amit keresett. A boltok tömegcikk kínálata nem az, amit otthonába el tudna képzelni, elege van az egyforma darabokból, az unalmas formákból, a silány minőségből?

Nem kell, hogy így legyen! Egyszerűen csak valósítsa meg azt, amit mindig is szeretett volna, és tervezze meg, majd gyártassa le saját egyedi bútorát! Ez nem is olyan bonyolult, mint ahogyan azt gondolná! Keressen fel minket, és mi teljesítjük minden bútorral kapcsolatos kívánságát! Valódi fával dolgozunk, hiszen valljuk, hogy a minőség a természetes, eredeti szépségű dolgokban rejlik. Vállaljuk bármilyen típusú egyedi bútorok gyártását, legyen az a gyerekszoba, a konyha, beépített szekrény vagy akár egy teljes lépcsősort is elkészítünk fából.

Ne elégedjen meg a tömeg cikkekkel, hanem készíttessen saját bútort magának! Egyedi bútorok gyártásával kapcsolatos igényeivel, kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, és ossza meg velünk elképzeléseit!

Szeretné a saját ízlésére szabni otthonát?

Szeretné a saját ízlésére szabni otthonát? Amikor elkezdjük a lakberendezést, általánosságban különböző irányzatok közül választhatunk egyedi elképzeléseink és a környezet adottságai alapján, ám a minden igényt kielégítő berendezések felkutatása gyakran nem egyszerű feladat.

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy cégünk segítségével az Ön saját stílusa szerint rendezheti be otthonát, olyan egyedi bútorokkal, melyeket nem egy katalógusból választ ki, hanem Ön álmodja meg?

Az emberek nem csak megjelenésükben szeretnek különlegesek lenni, hanem tulajdonképpen mindenkinek van egy olyan vágya, hogy legyen valamije, ami a többieknek nincs, vagy csak nagyon keveseknek van, mely maximálisan igaz otthonunkra is. Ön se alkudjon meg a prospektusokból választható bútorokkal, hanem inkább válassza az Ön igényeihez igazodót, melyből garantáltan nem készül még egy ugyanolyan. Így nem kell azzal a mondattal találkoznia, hogy „Milyen szép ez az asztal, nekem is ilyen van otthon!”, hiszen, ha minket választ inkább ilyen mondatokkal fogják elhalmozni az Önhöz látogatók: „Milyen szép ez az asztal, hol vetted?”.

Amennyiben egyedi bútorokra van szüksége, keressen minket bizalommal! Megvalósítjuk elképzeléseit, és az egyedi bútorok beépítését is vállaljuk, így egy csapásra mindent megoldhat!

Beépített konyhabútor személyre szabva

Beépített konyhabútor személyre szabvaA konyha egyike a lakás azon helyiségeinek, ahol a leggyakrabban összegyűlik a család. Itt zajlanak a nagy családi ünnepek, a közös sütés-főzések vagy a meghitt reggelik. Épp ezért fontos, hogy a konyha és az étkező mindenkiben kellemes emlékeket, pozitív érzéseket ébresszen.

Ahhoz, hogy ez valóban így legyen, nem árt egy hangulatos, megfelelően felszerelt konyha kialakítása. A finom ételek, jól szervezett összejövetelek és a kellemes élmények egy szép és praktikus konyhában sokkal gördülékenyebben kivitelezhetőek.

A minőségi konyhai berendezések mellett legalább olyan fontos a személyre szabott konyhabútor is. A készen kapható konyhabútorok sok esetben behatárolják a lehetőségeket, pedig ahány háztartás, annyi bútor és annyiféle életstílus. A tömeggyártás által piacra dobott bútorok ezeket az igényeket nem tudják teljes mértékben kiszolgálni.
Ne elégedjen meg a tucat termékekkel, hanem készíttessen egyedi konyhabútort! Cégünk profi mesteremberei az egyedi elképzeléseket is könnyedén megvalósítják.

Beépített, egyedi konyhabútort az Ön konyhájába is! Válasszon minket, hozzáértő szolgáltatásainkkal az Ön igényeit is megvalósítjuk!

Konyhabútor gyártás, az Ön stílusában

Konyhabútor gyártás, az Ön stílusábanAhhoz, hogy konyhánk berendezése egyedi legyen, stílusának összhangban kell lennie a lakás többi részével, legfőképpen pedig az Ön ízlésvilágával, személyiségével. Az alábbiakban olyan konyhabútor stílusokat mutatunk, melyekből ötletet meríthet saját álomkonyhájához.

 • A rusztikus konyhabútor: A rusztikus stílus berendezései a konyhabútor gyártás ékkövei. Vidékiesnek is mondott, egyszerű formatervezés jellemzi, meleg árnyalatai, a faanyagnak köszönhető természetesség családias légkört teremt.
 • Minimál konyhabútor: Letisztultság, rend és elegancia. Talán ezek a mai modern stílus jellemzői, amit a minimál konyhabútorok is képviselnek tolóajtós szekrényeikkel és kontrasztos árnyalataikkal.
 • Eklektikus konyhabútor: Az eklektika irányzata vegyesen alkalmazza különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit. A régi harmóniája az újban. Egyedi konyhabútor gyártással ezen irányzat kedvelőinek csak a fantázia szab határt.
 • High-tech konyhabútorok: A megtestesült funkcionalitás jellemzi világukat ezeknek, a fiatalok körében igen népszerű bútoroknak. Itt is jellemzőek a tolóajtós szekrények, viszont itt a minél „sterilebbnek” látszó felületek megteremtése a cél.

Ha Ön is egyedi stílust szeretne teremteni otthonában, konyhabútor gyártással, beépítéssel kapcsolatban forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

Milyen stílusú konyhát válasszunk?

Milyen stílusú konyhát válasszunk?Az otthonunk kialakításakor komoly dilemmát jelent a konyha kialakítása. Főleg a hölgyek számára lehet az, hiszen ők elég sok időt töltenek ebben a helyiségben, és jól tudják, hogy sok szempontot figyelembe kell venni az ideális konyha kialakításánál.

Vannak, akik a hagyományos formákat részesítik előnyben, ők valószínűleg a klasszikus konyhabútorok hívei, de mi egyediséget csempészünk beléjük, bármilyen stílusú konyhabútorról legyen is szó! Ezeket a konyhákat a hagyományos formák jellemzik, általában tömör-fából készülnek a bútorok, sötét és világos színek egyaránt előfordulnak.

Számos híve van a modern stílusnak is, mely a 20. századra kezdett elterjedni. Szabad vonalvezetés és a nyújtott formák jellemzik, a színek már merészebbek illetve homogének is lehetnek, és mostanában divat a pasztellszínek alkalmazása is. A konyhabútor felső részeinél gyakran eltérő magasságú szekrényeket alkalmaznak, akár üveges elemekkel kombinálva azokat, és fontos szempont az esztétikum mellett a praktikum, mely tükrös, tolóajtós szekrényekkel minden esetben teljesülhet is.

Ha Ön is szeretne egy olyan egyedi bútort, mely valóban tükrözi az igényeit és ízlését, találja meg velünk a tökéletes formát és kialakítást!

Miért érdemes egyedi, tolóajtós szekrényt választani?

A mai világban mindennek ára van, de nem mindegy, hogy az ár-érték arány megfelelő-e, ha azt tervezzük, hogy kiadásba bocsátkozunk. Sokan ódzkodnak az egyedi bútorok vásárlásától, készíttetésétől, pedig nem kellene, hiszen így lakásunk minden szegletét ki tudjuk használni, például egy tolóajtós szekrénnyel.

Az egyedi tolóajtós szekrény előnyei

Az egyedi tolóajtós szekrény előnyeiA tolóajtós szekrény rendkívül helytakarékos, ugyanis hagyományos társaival szemben az ajtó nyitásakor nem keletkezik holttér, így kisebb helyen is tökéletes elfér.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy igazán modern hatást kelt, így ha vendégeket hívunk, őket is lenyűgözhetjük, megmutatva remek lakberendező készségünket.

A tolóajtós szekrény ajtajára tükröt is könnyen felszerelhetünk, mely így még inkább helytakarékos lesz, hiszen a tükörnek sem kell egy külön falfelületet elfoglalnia, nem mellesleg amikor szekrényünkből kivesszük a megfelelő ruhát, a tükörben már meg is tudjuk nézni.

Válassza Ön is az egyedi bútorok kínálatát, és csináltasson tükrös, tolóajtós szekrényt lakásába. Használja ki a tér minden egyes centiméterét!

Egyedi irodabútor egyedi vállalkozóknak

Egyedi irodabútor egyedi vállalkozóknakEgy vállalat irányítása igen összetett feladat, mely rengeteg papírmunkával jár. Önnek is elege van már a felgyülemlett, soha véget nem érő mappák, irattartók elhelyezéséből? Soha nem ott vannak a megfelelő dokumentumok, ahol éppen kellenének, és már minden asztalon, polcon mappák sokasága áll? Nem is beszélve az egyéb szükséges eszközökről? Van megoldás!

Tegye irodáját egyedivé, terveztessen olyan egyedi irodabútort, amiben minden helyet kap és végre megoldódnak a helyhiány okozta problémák!

Tegye irodáját rendezetté, egyedivé, tükrözze irodája az Ön elképzeléseit, személyiségét, közvetítse a cége megbízhatóságát, profizmusát az egyedileg tervezett irodabútorral is! Amikor valaki belép az ajtón, rögtön kialakul a véleménye a helyről, ami egy tökéletesen kivitelezett egyedi bútorral nem lehet negatív.

Amellett, hogy praktikus, esztétikus még rengeteg előnye van egy egyedi irodabútornak. Ismerje meg Ön is! Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal!

Tükrös tolóajtós szekrényt válasszon otthonába!

Tükrös tolóajtós szekrényt válasszon otthonába!A szekrények hétköznapi életünk mindennapi praktikus berendezései, otthonunkban, munkahelyünkön egyaránt. Attól függően, hogy mit tárolunk benne, pontosan milyen funkciót lát el, valamint milyen környezetbe válasszuk, számos szekrény típus közül válogathatunk. A nyithatóság tekintetében vannak hagyományosan nyitható szekrények és tolóajtós változatok is.

A tolóajtós szekrények elsősorban kis helyiségekbe ajánlottak, hiszen itt a kisebb tér miatt rendkívül előnyösek a praktikus megoldások, melyekkel helyet nyerhetünk. A tükrös tolóajtós szekrény előnye, hogy a tükörnek köszönhetően megkettőződik a tér, így nagyobbnak látszik a helyiség, mely kifejezetten kedvező a kis terek esetében, ám nagyobb szobákban is nagyszerűen mutatnak ezek a modern berendezések. Érdemes egyedi bútorokban gondolkodni, hiszen így a berendezés teljes mértékben a személyes igényeinknek, és otthonunk kialakításának megfelelő lesz.

Mélyedjen el a tükrös tolóajtós szekrények világában és álmodja meg tökéletes egyedi bútorait, mi megvalósítjuk!

Az egyedi bútorok előnyei

Az egyedi bútorok előnyeiUgye Önnel is előfordult már, hogy egy bizonyos bútort nagyon szeretett volna, de sehol sem talált még csak hasonlót sem? Ha hozzánk fordul, garantáljuk, hogy ez nem fog megtörténni!

Amikor bútorvásárlásra adjuk a fejünket, gyakran tapasztaljuk, hogy a bútorüzletek kínálata nem egyezik az elvárásainkkal. Ilyen esetben csak egy lehetőségünk marad, ez pedig nem más, mint az egyedi bútorok készíttetése.

Az egyedi bútorok több szempontból is jobb döntésnek bizonyulhatnak, mint kitartani a tömeggyártás mellett, hiszen az egyedi bútorok teljes mértékben az elképzeléseink és az igényeink szerint valósulnak meg, az alapanyagtól kezdve a tervezésen át, egészen a kivitelezésig.

Az egyedi bútorok sehol máshol nem találhatóak majd meg, csak a mi otthonunkban. Méretre szabottak, hosszú élettartammal rendelkeznek és kiválóbb minőségűek is lesznek, mint a boltokban árult társaik, sőt, több évtizedre szóló, előnyös befektetést jelentenek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeinken!

Óvja, és őrizze meg konyhabútorai épségét!

Óvja, és őrizze meg konyhabútorai épségét!Mindenki szereti viszontlátni saját stílusát a lakás bármely zugában. Az egyedi bútorok ebben nagy segítségünkre lehetnek, ám ahol a bútorok komoly próbatételnek vannak kitéve, érdemes odafigyelni a megfelelő ápolásukra. Ilyen hely például a konyha is.

Nincs is szebb egy egyedi, beépített konyhabútornál, főleg, ha az a saját személyünkre lett szabva. Íme, néhány szabály, amiket érdemes betartani a beépített konyhabútor épségéért.

 • Fontos a megfelelő és rendszeres takarítás, és a por eltávolítása.
 • A konyha veszélyes terep a beépített konyhabútor számára: sok a pára, a magas hőmérséklet, és nagy a fizikai behatás – mint például a hús klopfolása. Próbáljuk a felületeket a lehető legnagyobb mértékben megóvni, és használjunk minden esetben alátétet vagy vágódeszkát.
 • A szennyeződéseket távolítsuk el minél hamarabb, mielőtt még nyomot hagynának.
 • Lehetőleg vizes ruhával, vagy megfelelő ápolószerrel kezeljük le a felületeket minden használat után.

További kérdése lenne, esetleg egyedi konyhabútort szeretne? Válasszon minket!

Tolóajtós szekrény a lakásban

Tolóajtós szekrény a lakásbanEgy otthonban mindig akadnak kisebb-nagyobb részletek, amiken lehet csinosítani, javítani és amitől a lakás ezen része praktikusabb, esztétikusabb, élhetőbb lesz. Különösen kis alapterületű lakások esetében van szükség némi kreativitásra, fantáziára és leleményre ahhoz, hogy ki lehessen hozni belőlük a legjobbat teljes lakásfelújításnélkül.

Ilyenkor jelennek meg a galériák, harmonika ajtók, beépített szekrények vagy a jól ismert tolóajtók is. Ön is rendszeresen helyhiánnyal küzd? Elege van a zsúfolt lakásból, abból, hogy állandóan beleütközik mindenbe? Tehet ellene, hiszen egyedi bútorokkal, néhány egyszerű praktikával, kevés pénzből is otthonosabbá teheti a lakást!

Készíttessen tolóajtós szekrényt hálószobájába vagy nappalijába, akár tükrös kivitelben! A tolóajtó segítségével egyszerűbb és kényelmesebb lesz a tárolás, nem kell kerülgetni a kilógó ajtószárnyakat, balesetmentessé válhat a pakolás és az öltözködés is!

Bátran keressen fel minket, ossza meg velünk egyedi bútorokkal kapcsolatos elképzeléseit, és kérje árajánlatunkat!

Az egyedi konyhabútor előnyei

Az egyedi konyhabútor előnyeiAz egyediség lakásunk minden területén megmutatkozhat, így a konyhában lévő bútorok sem nélkülözhetik saját stílusunkat. A konyha lakásunk egyik fő színtere, ahol életünk jelentős része zajlik, manapság pedig már nem csak a főzéssel foglalatoskodunk itt, hanem egyre gyakrabban nyújt helyet a közösségi időtöltésnek is.

Megannyi érv szól a megfelelően elkészített egyedi bútorok mellett, hiszen így megkönnyíthetjük a mindennapi teendőinket – ezzel szemben egy előre gyártott konyhabútornál gyakori eset, hogy nem áll minden kézre, továbbá annak is kicsi a valószínűsége, hogy pont olyat találunk, amely teljes mértékben megfelel az ízlésünknek, vagy méretben ideális.

Az egyedi bútorok egy éltre szóló befektetést jelentenek, hiszen a kivitelezők mindent a kívánalmaink szerint készítenek el, így teljes egészében mi dönthetjük el, hogy milyen legyen az alapanyag, a szín és a forma.

Ha Ön is egyedi konyhabútort szeretne, ne keressen tovább, és bízza ezt a feladatot cégünkre!

Ötlet és praktikum egyedi konyhabútorokhoz

Ötlet és praktikum egyedi konyhabútorokhozEgyedi konyhabútort szeretne a legjobb elrendezésben? Segítünk Önnek, milyen hasznos praktikák állnak rendelkezésre, hogy megtervezhesse álmai otthonát.

 • Ha az alsó konyhaszekrénybe sarokfiókot építtet be, könnyedén rendet és átláthatóságot teremthet.
 • Amennyiben nagyobb légtér áll rendelkezésre, beépített, egyedi kamrát hozhat létre, ahova konyhai eszközei nagy részét el tudja pakolni.
 • A konyhaszekrényen belüli hengeres tárolókba és fiókokba tálalókat, mérőkanalakat és konyhai eszközöket pakolhat.
 • Speciális fiókokba tepsiket, tálcákat helyezhet el praktikusan.
 • A mosogató alatti szerelvények alatti részhez fiókokat építtethet be.
 • A szemetes fiók melletti részhez kis tároló helyeket tervezhet a mosogatószernek és tisztítószereknek.
 • A munkapult alatt kialakítható kigördíthető konyhaszekrény vágódeszkával és vágópultnak is nagyszerű.
 • Kihúzható fűszertartó fiókokba és polcokba is praktikusan elhelyezheti kedvenc fűszereit.
 • Ha konyhája elég tágas, akár dolgozósarkot is kialakíthat a konyhában.

Valósítsa meg elképzeléseit, egyedi konyhabútorait kreatív ötleteink és profi szakembereink segítségével!

Mire figyeljen, ha egyedi konyhabútort készíttet?

Mire figyeljen, ha egyedi konyhabútort készíttet?Az egyedi bútorokban benne rejlik a lehetőség, hogy a lehető legpraktikusabb módon legyenek kialakítva, ezzel garantálva azt, hogy hosszú ideig használhatóak legyenek. Mikor megálmodja új konyhabútorát, akkor érdemes gondolnia a következőkre:

 • Amennyiben külön helyet szeretne létrehozni a mikrohullámú sütő, a pirító vagy akár a kávéfőző számára, akkor ne a jelenleg meglévő készülékeihez kérje a méretezést. A technológiák fejlődésével és a piac sokszínűségével számolva előfordulhat, hogy legközelebb nem tud majd éppen oda passzoló konyhai gépet vásárolni, tehát az erre szánt polc legyen valamivel nagyobb.
 • A kisállatok nagy leleménnyel bírnak, ha arról van szó, hogy miként dézsmálják meg a hozzávalókat. Éppen ezért érdemes legalább egy olyan szekrényt kérni egyedi bútorához, amely kulccsal is zárható, hogy ide helyezhesse el az olyan alapanyagokat a konyhában, amiknek a fogyasztása állatokra veszélyes lehet (például a kakaópor a kutyákra-macskákra).
 • Vitrines szekrényt csak olyan magasságba érdemes elhelyezni, ahol gyerekek nem érik fel, mert ezzel elkerülhetőek a balesetek.

Ön is szeretne egyedi bútort a konyhájába? Hívjon minket, ossza meg igényeit és elképzeléseit munkatársainkkal, mi megvalósítjuk!

Egyedi bútort az irodába is!

Egyedi bútort az irodába is!Nincs megelégedve irodabútoraival? Nem kell, hogy beérje azokkal a modellekkel, amelyeket az áruházak kínálatában talál! Forduljon hozzánk bizalommal és készíttessen egyedi bútorokat az irodájába is! Miért elégedne meg a kompromisszumokkal, amikor egy kicsivel több energia- és időbefektetéssel kihozhatja a legtöbbet a birtokában lévő lehetőségekből?

Az egyedi bútorokban megvan az a lehetőség, hogy a segítségükkel valóban olyan teret hozhat létre és rendezhet be, amely kizárólag az Ön személyes igényeihez és elképzeléseihez igazodik. Használja ki ezt a lehetőséget az irodában is.

Keressen minket és bízza meg képzett szakembereinket az egyedi irodabútorok elkészítésével! Legyen az egy különleges formájú asztal, egy gerincbarát szék vagy egy speciális irattároló, nekünk egyik sem jelent akadályt! Kizárólag minőségi faanyagok felhasználásával, magas színvonalon, kreatív megoldásokkal készítjük a megrendelt bútorokat.

Ismerje meg Ön is, milyen a személyre szabott, egyedi bútor, és hívjon minket bizalommal!

Egyedi konyhabútor az Ön főzési szokásaira szabva!

Egyedi konyhabútor az Ön főzési szokásaira szabva!Felújítaná lakását, lecserélné a bútorait? Ne keresgéljen feleslegesen sok ideig a kompromisszumos megoldást jelentő előre gyártott konyhabútorok között, válassza az egyedi konyhabútorgyártást és beépítést!

Ha szeret sütni-főzni, a konyhában tevékenykedni, akkor bizonyára még Ön sem találta meg a tökéletes konyhabútort, hiszen mindenkinek mások az igényei, más technológiákat alkalmaz, amikhez nem feltétlenül felelnek meg a tömegtermékek. Mi ebben segítünk Önnek! Az Ön igényeire szabva megtervezzük, legyártjuk és beépítjük egyedi konyhabútorát, aminek köszönhetően csak ezután lesz igazán élmény a főzés! Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk és szakembereinknek az sem okoz gondot, ha kis hellyel rendelkezik. Nagy tapasztalatuknak köszönhetően a legkisebb konyhából is a maximumot tudják kihozni.

Ha szeretne egyedi konyhabútort, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ossza meg velünk elképzeléseit! Egyedi konyhabútorgyártás és beépítés kedvező áron!

Tegye trendivé konyháját egyedi konyhabútorokkal!

Minden időszakban új irányzat hódít egy-egy területen, és ezek a divathullámok nem kerülik el a bútorok világát sem. A 2016-os konyhatrendek is azt diktálják, hogy igyekezzünk minél egyedibbé varázsolni konyhánkat.

Ehhez elengedhetetlen a modern konyhai kiegészítők mellett egy igazán káprázatos egyedi konyhabútor, melyet kiváló szakembereink a legjobb minőségben készítenek el Önnek és családjának, hogy mindig öröm legyen a főzés!

 • Egyre divatosabb a különleges alapanyagok használata és kombinációja egyedi konyhabútor gyártásakor. Ilyen például a fém, fa, kő és főként a sárgaréz, ami népszerűségnek örvend.
 • Továbbra is nagyon fontos szempont a konyhaszekrények tekintetében is a funkcionalitás, hogy minél jobban ki legyenek használva a helyek és egyre praktikusabb eszközökkel legyenek felszerelve.
 • A konyhabútor megjelenését illetően egyre kevesebb színből álló kombináció a trendi. Gyakran két szín dominál a modern konyhákban. Divatos színek a fehér-szürke, fekete, a földszínek, például a barna, halványsárga, halványzöld és halványkék.

Az egyedi konyhabútorok gyártásának csak az Ön fantáziája szabhat határt! Bátran keressen fel minket, és szakértő csapatunk újjá varázsolja konyháját!

Kicsi lakásnak is lehet praktikus konyhája!

egyedi bútorgyártásEgy kisméretű otthon, például garzon vagy panellakás kiválóan alkalmas egyedülállóknak vagy pároknak, hiszen nincs szükségük nagy térre. Sajnos azonban ezek a lakások gyakran a kisebbnél is kisebbek, ami bizony furcsa megoldásokat eredményez. Ahhoz, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnie, elég egy hozzáértő szakember, némi képzelőerő és minimális lakásfelújítás.

Egy kreatívan elkészített egyedi konyhabútorral például a pici lakásban sem kell megelégednie a kiábrándító főzőfülkével vagy lecserélheti a tucat konyhabútorokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és cserélje le segítségünkkel alkalmatlan, ódivatú konyhabútorait esztétikusabb, praktikusabb és fantáziadúsabb darabokra! Az egyedi bútorgyártásnak köszönhetően a pici lakások is praktikussá válhatnak, maximálisan és újszerűen kihasználható minden négyzetcentiméter anélkül, hogy túlzsúfolttá válna a lakás. Tegye próbára szaktudásunkat, alakítsa konyhabútorát kedve szerint!

Bátran keressen fel minket, és ossza meg ötleteit munkatársainkkal!

Minimál stílusú konyhabútor gyártás egyedi igényekre szabva

Napjainkban egyre kedveltebbek a minimál stílusú bútorok, melyeket az egyszerű és letisztult formák jellemeznek. Ez az irányzat éppúgy népszerű a konyhabútorok világában, mint a nappali berendezését tekintve.

Minimál konyhabútorok beépítése mellett elsősorban nagyobb méretű helyiség esetén érdemes dönteni, hiszen ennek a stílusnak a legfőbb jegyei tágas terekben érvényesülnek igazán. A letisztult formák és mintázatok harmonikus összképét kapjuk, ha alapos tervezés után ennek az irányzatnak a jegyeit csempésszük a konyhába. A minimál konyhabútorok beépítése során a jelszó a precizitás.

Ha Ön is igazán modern otthont szeretne varázsolni, döntsön a minimál bútorok mellett, és tervezzük meg együtt egyedi konyhabútorát! Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk azt a berendezést, amit elképzelt!

Hosszú évek tapasztalatával, színvonalas alapanyagokkal és számos kreatív ötlettel várjuk Önt is, forduljon hozzánk bizalommal egyedi konyhabútor gyártással és beépítéssel kapcsolatban!

Egyedi bútorgyártás: saját iroda, saját bútorok!

Új irodába költözni kicsit olyan, mintha új lakásba költözne az ember. Ahhoz, hogy teljesen a magáénak érezze, fontos, hogy olyan bútorokkal, használati tárgyakkal és természetesen dekorációval rendezze be és díszítse, amelyek között jól érzi magát.

Nem csupán a kényelem a fontos, de a praktikum is. Ez pedig különösen hangsúlyos szempont egy iroda esetében. Az egyedi irodabútorok hozzájárulnak ahhoz, hogy a munka gyorsabban, gördülékenyebben menjen, de abban is szerepük van, hogy meghatározzák és különlegessé tegyék a vállalkozás arculatát. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy milyen irodabútorok veszik körül nap mint nap.

Nem tetszik a régi, nem passzol az előző berendezés? Forduljon hozzánk bizalommal, és készíttesse el velünk egyedi irodabútorait! A tervezéstől a gyártásig szakmailag kiemelkedő színvonalon dolgozunk, hiszen hosszú évek tapasztalata áll tevékenységünk mögött! Ossza meg velünk elképzeléseit, és mi hasznos tanácsokkal egészítjük ki ötleteit, hogy az eredmény tökéletes legyen!

Hova érdemes egyedi bútorokat gyártatni?

Minden otthon más és más, a benne lakók igényeitől függ, hogy melyik helyiséget hogyan és milyen bútorokkal rendezik be.

A helyiségek sajátos kialakítása és a kereskedelmi forgalomban kapható tömeggyártott bútorok metszete gyakran igen szűk, az átalakítás pedig nem mindig hozza az elvárt minőségi szintet. A lakóházak szerkezeti megoldásai miatt abba a helyzetbe kerülhetünk, hogy például egy beugró kihasználatlan marad, mert nem találunk pontosan odaillő bútordarabot, így gyakran számos kompromisszum árán rendezzük be otthonunkat. Ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás az egyedi bútorok gyártása, hiszen ilyen módon teljes mértékben igényeinkhez szabhatjuk a berendezéseket!

A minőségi, fából készült egyedi bútorok az Ön ízléséhez és a helyiségek kialakításához igazodnak, emelik lakása komfortját és megjelenését! És hogy hova érdemes egyedi bútorokat gyártatni? Bárhova, a konyhától a hálószobán és a nappalin át a gyerekszobáig, vagy az irodáig!

Csak megrendelését kell leadnia, és elkészítjük az Ön igényeire szabott, egyedi bútort! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Share Button

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.