Árnyékolástechnika

Külső és belső tokos műanyag és alumínium redőnyrendszerek gyártása és beépítése. A redőnyök tokszerkezete horganyzott gyárilag festett, fóliával ellátott acél vagy alumínium szalagból készülnek háromféle alakzatban.

Hagyományos vagy új típusú redőnyt szeretne vásárolni? Keressen fel minket elérhetőségeinken!

A redőnylécek 37 mm magassággal készülnek, melyek széles színskálából választhatóak.A redőnyöket két alap típusban gyártjuk

A „Hagyományos” redőnyök a kedvező ár miatt igen népszerűek, melyek tartalma
kiterjed:

- a tokrendszer porlakozott acéllemez oldal végre

- a csapszegekkel ellátott tengelyszerkezetre

- műanyag redőnylécre

- műanyag lefutóra és redőny automatára

- fém vagy műanyag betétes zárólécre külső ütközőkkel

 

Az „Új típusú” redőnyök alakjában ugyan olyanok, mint az alumínium redőnyök

- a lefutója gumi kéderrel van el látva a halkabb működés véget

- az alumínium oldalvég és a záró léc nem csak a tartósságot szolgálja, hanem a kombinált szúnyoghálóval való kialakítás véget is szükséges, mely külön kombi redőny néven rendelhető

- a tengelyszerkezet könnyebb működését a csapágyazott tengelyekkel biztosítjuk

- redőnylécek tokba fordulását rejtett ütközőkkel latjuk el

kombi redőny

- a kombi redőny lefutójában ahol a redőny van ott gumi kéder, ahol a szúnyogháló ott kefe található a jobb működés véget.

 A redőnyeinkre utólagosan is rendelhető mobil szúnyogháló mely a redőnyök külső síkjára is felszerelhetőek.A redőnyök gurtnis, zsinóros vagy falba rejtett automatával is rendelhetőek.

A belvárosi lakásokban előforduló belső tokos redőny rendszerekkel is foglalkozunk, értjük  itt a javításukat, újra való kicserélésüket teljes szerkezetükben.

Ezen kívül még szerelünk reluxát, szalagfüggönyt és napellenzőt is.

 

Új típusú árnyékolástechnika a halkabb működés érdekében!

árnyékolástechnikaAz árnyékolástechnika világában a redőnyök azok, amiket szinte mindenhol használnak, hiszen ideális eszközök, amikkel tökéletesen lehet szabályozni a fényerősséget egy helyiségben. Ami mégis csak gondot jelenthet a számos előnyük mellett, az a hangjuk: egy redőny felhúzása  és leengedése valóban hangosabb a kelleténél, sőt, egyenesen túl zajos, méghozzá annyira, hogy alkalmas mások nyugalmának megzavarására is. Egy új típusú árnyékolástechnikai eszközzel azonban már nem kell attól tartani, hogy felébresztünk másokat a redőny mozgatásával, vagy megzavarjuk a nyugalmukat.

Az újabb típusú redőnyök ugyanis már olyan plusz kiegészítőkkel vannak ellátva, amik lehetővé teszik a halkabb működést is. A hagyományos redőnyökön még nincsen olyan gumi kéder a lefutón, ami felfogja a súrlódás okozta zajt, ezért is érdemes megismerni az új modelleket!

Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje segítségünket megadott elérhetőségeink egyikén árnyékolástechnikai termékekkel kapcsolatban!

 

Redőny beépítése profi szakemberektől!

Megbízható mesterembereket keres lakásfelújításhoz? Olyan cégre van szüksége, amire gyakorlatilag mindent rábízhat, és nem kell több helyen is egyeztetnie a különböző részfeladatokat?

Keressen meg minket bizalommal redőnye beépítésével kapcsolatban is! Egy jól funkcionáló árnyékoló nélkül nem lehet igazán komfortos otthont kialakítani. Óv a tűző naptól, szigetel a hideg ellen, véd a kíváncsi tekintetek elől. Redőny rendszerek gyártásával is foglalkozunk, kiváló színvonalú árnyékolókat készítünk. Az ügyfelek igényeit szem előtt tartva gyártunk modern, tartós és nem utolsósorban a szemnek is kellemes redőnyöket. A munkánk itt még nem ér véget, ugyanis a kész redőnyök beépítését is elintézzük megrendelőinknek. Különböző típusú redőnyöket építünk be, a megrendelő kérése alapján.

Forduljon hozzánk bizalommal, és cserélje le régi árnyékolóit új redőnyökre! Redőny beépítésével kapcsolatban feltüntetett elérhetőségeink egyikén érdeklődhet, illetve kérhet árajánlatot!

Share Button

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.